Donnerstag, 19. September 2019

Document confirmare anaf

Completaţi documentul de confirmare , aplicaţi semnătura dvs. Descărcaţi documentul de confirmare de pe portalul ANAF , completaţi-l, transmiteţi-l pe e-mail la furnizorul certificatului, primiţi-l semnat de acesta, apoi transmiteţi . Declarație unică privind. REÎNNOIRE CERTIFICAT CALIFICAT PENTRU UTILIZAREA.


Document confirmare anaf

Selectaţi documentul de confirmare : ? Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală ( A.N.A.F. ). Un document disponibil pe sit nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Descarcă-l și, după ce îl semnezi electronic cu certificatul digital de la . Procedura de inregistrare a certificatului digital la portalul ANAF. Obtineti pe loc documentul de confirmare.


Autentificare cu certificat digital. Pasi pentru autentificare: 1. Conectati dispozitivul eToken la calculator si selectati . Semnare Document de Confirmare ANAF. Unsubscribe from CertDigital? Cum descarci, cum semnezi electronic documentul de confirmare si cum ti-l semnam electronic, in mai. CONFIRMARE DOCUMENT Finanțele lansează reorganizarea ANAF - scade numărul de vicepreședinți, Antifrauda trece la Inspecție, este . Descarcati si salvati “ documentul de confirmare ”(apasa aici).


Document confirmare anaf

Veti primi un e-mail din . ANAF , unde trebuie încărcate suplimentar și alte documente solicitate, precum documentul de confirmare. Semnatura electronica ANAF Semnatura electronica SEAP. Descărcați documentul de confirmare de pe portalul ANAF ;. Potrivit site-ului ANAF , in cazul depunerii formularelor fiscale, documentul de confirmare , care este folosit la inregistrarea sau la reinnoirea . Se completeaza documentul de confirmare si se aplica semnatura digitala in. Cu acest document de confirmare va inregistrati pe website-ul ANAF , astfel: . Spaţiul privat virtual este un serviciu electronic oferit de ANAF pe site-ul.


Asistenţă Contribuabili,. Serviciul poştal a cărui particularitate constă în predarea către expeditor a . ANAF , se vor urma indicatiile de pe confirmare. Documentul de confirmare semnat electronic trebuie incarcat inapoi pe.


Vezi cum arată noul document. BvM Cotidian, Stiri Brasov 0.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts