Montag, 23. September 2019

Formular feedback curs

Formular feedback curs

Chestionar de evaluare a cursurilor de către studenţi. Acest chestionar evaluează diferite aspecte ale cursului. CHESTIONAR DE EVALUARE. Prin acest chestionar urmărim să aflăm opinia. Cum apreciezi materialele primite: a) Suportul de curs : Irelevant.


Cum te-ai simțit la acest training. Spune-ti parerea ta in câteva cuvine, părere care să poată fii. Intr-o privire retrospectivă asupra programului de formare ( cursul ), evaluaţi . Scopul acestui chestionar anonim este de a face o evaluare a eficienei programului de training.


Evaluați cursul la Accedio! Vă mulțumim că ați ales Accedio ca furnizor de training și consultanță. Profesor______________________ Curs.


Următorul chestionar de evaluare cuprinde afirmaţii care descriu stilul de predare al profesorului dvs. In ansamblu, va rugam sa ne spuneti . Stimați beneficiari ai cursurilor de formare continuă,. Căutați pe acest site.


Alegeți din peste 1de șabloane profesioniste. Crearea unui chestionar este ușoară. Doar selectați chestionarul care vi se potrivește cel mai bine. Raport de evaluare a cursului de formare. Tabel sinoptic al chestionarului de evaluare cu interpretarea calitativă a datelor colectate.


Data: Nume: Tema cursului : Îmbunătăţirea competenţelor sociale ale managerilor. Locul de desfăşurare:. are required to starred questions. Disciplina si titulari. Impresii participanti.


Un curs foarte bun, cu un bagaj de informații ridicat, cursul și-a atins scopul propus. Ideea de a include în. Stimate cursant, Vă rugam sa răspundeți sincer la următoarele întrebări apreciind obiectiv pe o . Cercul cu directorii.


ConsideraŃi că evenimentul s-a ridicat la nivelul aşteptărilor dvs. Dacă nu ați completat încă formularul , vă rugăm să vă faceți timp să îl completați. Găsiți link-ul către formularul de feedback în pagina principală a cursului. Un chestionar de feedback anonim prin intermediul căruia cursanții pot să transmită la finalul cursului opinia lor privind calitatea activităților desfășurate. Sunt trei tipuri de feedback : descriptiv, evaluativ si prescriptiv.


Feedbackul descriptiv. R2: Este un curs care se adresează avansaţilor! R3: O să-l recomand şi . Folosiți fotografia sau sigla dvs. Formulare va alege culorile potrivite pentru a desăvârși formularul dvs.


Pentru a vă putea trimite invitația la training, vă rugăm să completați adresa de.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts