Freitag, 21. Juni 2019

Starea civila galati program

Persoanele care au redobandit cetatenia romana si au fost programate pentru transcrierea actelor de stare civila sau pentru eliberarea certificatelor, in perioada. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. Rectificarea actelor de stare. Eliberarea dovezilor de.


Starea civila galati program

Info Util exploremag. Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu întocmirea unui act în registrele de stare civilă – de . Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos. Pentru declararea si inregistrarea deceselor in zilele de sambata şi duminica, programul de lucru . Program preluari documente. Ridicarea certificatului de naştere de la Compartimentul Stare Civilă.


PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. Angajatii din sistemul public vor beneficia de un weekend prelungit pentru ca ziua de luni, mai, va fi libera. Strada Traian nr 9 Bloc A4. Valabilitatea cărților de identitate care expira in perioada starii de urgență se prelungește. Adresa poștală: Ioniță Sandu Sturza nr.


Starea civila galati program

Servicii-publice › Starea-civila › El. Monitorul Oficial Local. PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GALAŢI. Acte de stare civilă. Primaria Comunei Pechea.


Se verifică lista cu documentele de transmis. Se descarcă fișierele cu cererile tip, se completează, se semnează se . Toate acestea vor scanate în format pdf. Bine ati venit pe site-ul oficial al Comunei Balasesti, Judetul Galati.


Starea civila galati program

Autor: Bogdan Nistor. Activitatea va reveni la normal pe iunie. PROCEDURI DESFĂȘURATE DE CĂTRE SERVICIILE PUBLICE . Orasul este situat in Nord-Estul judetului Galati , la distanta egala intre municipiile Galati , Barla Tecuci si orasul Cahul. Suprafata orasului Tirgu Bujor este de . Ne gasiti pe strada Traian nr 1(vizavi de starea Civila ). Clinica medicala Pro Clinic Galati O companie dinamică și cu o pozițe bine stabilită, are .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts