Donnerstag, 13. Juni 2019

Model cerere certificat de atestare fiscala

DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. PRIVIND IMPOZITE, TAXE LOCALE ŞI ALTE . Operator de date cu caracter personal nr. ANAF pune la dispozitie platforma Spatiul privat virtual pentru ca cererea de eliberare a certificatului de atestare fiscala sa poate fi realizata . Certificatul de atestare privind obligaţiile la Fondul pentru mediu se eliberează. SAU certificat constatator de la Oficiul. Pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală.


Model cerere certificat de atestare fiscala

Nu există informații disponibile pentru această pagină. ITL - 0aprobat prin Ordinul MDRAP nr. Declaraţia fiscală pentru stabilirea impozitului pe clădiri, in cazul Persoanelor Fizice. Copie după balanţa de verificare a . VENITURI LA BUGETUL LOCAL . Declaraţie regularizare taxă pentru Autorizaţia de Construire ( model ITL 064).


CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALĂ. Transfer dosar fiscal în cazul mijloacelor de transport. Eliberare certificat de atestare fiscala. Comunicare acte fiscale pe cale electronică. Obtinerea certificatului de atestare fiscala este reglementata de Ordinul MFP nr.


Modelul certificatului de atestare fiscala , precum și al cererii de eliberare a. Model – Formular – tip cerere de informaţii de interes public – Ledea 544. Acte necesare eliberarii certificatului de atestare fiscala : -„ cerere pentru. Evidențele Fiscale mijloc de transport auto. CERERE pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală privind impozite, taxe locale şi alte venituri datorate bugetului local pentru persoane juridice.


Cerere alocare user si parola ghiseul. CERERE de eliberare a unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice. Datele de identificare a persoanei juridice.


Model cerere certificat de atestare fiscala

DECLARATIE-DECIZIE DE IMPUNERE pentru stabilirea . Model ITL 0DECLARAȚIE FISCALĂ: PENTRU STABILIREA. Pentru a obține certificatul de atestare fiscală online, o persoană fizică trebuie să completeze cererea cu următoarele date personale: nume, . Declaratie fiscala pentru clădirile cu destinaţie mixtă (rezidenţială şi nerezidenţială) (25KiB, hits). Model cerere Certificat de Atestare Fiscala pentru .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts