Dienstag, 18. Juni 2019

Anaf formular 112

Formularul se depune on-line prin Sistemul naţional de raportare. Acest formular este inclus în această pagină doar pentru informare, . Galati › Vrancea › Modif-D1static. Consultantii nostri sunt aici sa va ajute . Versiunea curentă se utilizează pentru . Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Declaratiile fiscale va pun probleme? Vezi cand este noul termen.


Acum zile - Din cauza unui formular , sute de mii de români aflați în șomaj tehnic. Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . In Monitorul Oficial nr. Noul formular 1se va utiliza începând cu obligaţiile declarative aferente lunii. Thank you for come here and reading more about STARE D1ANAF.


ANAF modifica formularul 112. Contribuabilii exerseaza depunerea declaratiei unice pana la februarie. Se instaleaza Java runtime. Se pregătește a treia variantă de formular 23 pentru redirecționarea a din impozitul pe venit.


Anaf formular 112

Astfel, din moment ce prin formularul 1se declară deja impozitul pe . Cum vor declara zilierii CAS-ul prin formularul 1la ANAF. Ce modificări au fost aduse formularului. Alternativa Adobe Acrobat Reader la formulare 1- salla firma unui amic, la departamentul contabilitate, au un PC cu. Home › Publicații home.


Pentru simplificare, în declarația 1, toate tipurile de formulare sunt denumite generic “A1”. Erori document de confirmare ANAF. Dupa ce am completat formularul de obtinere nu am primit nici un document pe adresa de e-mail.


Rectificarea formularului se va face pentru fiecare persoana in parte, prin transmiterea tuturor . FORMULARUL UNIC 1;. In partea de sus, ni se solicita indexul si. Acesta se va utiliza pentru declararea impozitului pe veniturile de natura salariala in declaratia 1ale angajatilor care lucreaza la acel punct de . Ie declara la unitatile fiscale prin depunerea formularului 1sa. Ministerele Finantelor, Muncii . In formularul 1au fost integrate informatiile ce se regaseau in declaratiile fiscale depuse de angajatori, precum si in declaratiile privind .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts