Montag, 3. Juni 2019

Anaf descarcare declaratia 112 ultima versiune

Se depun la organul fiscal competent. Nu se transmit on-line. Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Declarație unică privind.


Anaf descarcare declaratia 112 ultima versiune

Formularul poate fi descărcat de pe pagina ANAF - Descarcă noua declarație 112. Bonificatii de până la. Pentru a descarca declaratii fiscale dati clic dreapta pe declaratie si apoi save as.


ANAF cu privire la modificarea declaraţiei 1. Taxe salariale septembrie: Până mâine se depune declarația 1, dar ANAF n-a actualizat versiunea electronică. Fisierul poate fi descarcat de pe portalul ANAF. Să descărcați de pe pagina de internet ANAF ultima versiune a formularului L153.


ANAF modifică formularul pentru declararea veniturilor. Ultimul update Sâmbătă, 11 . Contribuabilii care nu au depus declaratii fiscale vor fi notificati in zile. Buna, de ce la depunerea declaratiilor la anaf , programul nu mai. Toate articolele Ziare.


E ultima zi pentru declaratia unica. Nu uitati sa donati o parte din . Codul Fiscal, Ordinul ANAF nr. Descarcă Formularul 1Formular este inclus în această pagină doar pentru. Spațiul Virtual Privat de la ANAF poți trimite online declarația 2de.


Deși articolul nu menționează în mod direct declarația 23 prelungirea termenului. Alege ultima variantă a documentului conform deciziei din martie și. Poți descarca direct formularul 2PDF editabil urmând acest link.


Se downloadeaza de pe siteul ANAF kitul Java pentru formularul D1de la. D1se va modifica mai mult ca sigur la finele lunii ianuarie, începutul. Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui;. Toti clientii WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARATII.


ANAF , prin specificarea structurii declaratiei D1, din. Program pentru download declaratii fiscale online. Adobe Reader potrivit siteului ANAF.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts