Freitag, 28. Juni 2019

Anaf ro d112

Anaf ro d112

Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Vizualizare documente. Plan de măsuri pentru eficientizarea colectării . Declarație unică privind. D1: PDF inteligent.


ANAF – declaraţii electronice subcapitolul „ instrucţiuni de utilizare”. Varianta DUKIntegrator versiune 1. Util in cazurile cand nu exista java instalat pe PC sau atunci cand . Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP-ANAF cu adrese de. Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru.


Informaţiile publicate de Profit. Descarcam aplicatia DUKIntegrator cu java inclus:. Obs: Pentru a deschide acel fisier va trebui sa aveti instalat programul Adobe Reader. ALEGE UNUL DIN PACHETELE . Procedura de inscriere a certificatului digital calificat in sistemul ANAF. Finanțele și ANAF au în curs de aprobare un nou model de.


Anaf ro d112

Formularul PDF nu încarcă datele despre educație, . Calendarul obligatiilor fiscale insumeaza toate declaratiile sau formularele care trebuie depuse si platile care trebuie efectuate catre organele competente in . Din mai FinancialIntelligence. ANAF suspendă controalele fiscale și amană termenul de depunere . Agenția Națională de Administrare Fiscală ( ANAF ) a anunțat luni, martie, că dat fiind contextul economic dificil cauzat de răspândirea . Pasii pentru descarcare sunt urmatorii: 1. Precizam ca recipisele sunt stocate pe site-ul ANAF numai o perioada limitata de timp, drept pentru care – PASTRATI. Sistemul informatic ANAF nu mai accepta declaratii unice cu. Tot la aceeasi adresa online de pe anaf. Completarea declarației.


Prin serviciul Spaţiul privat virtual (SPV) - ANAF puteţi să vă informaţi. Eu am bifat manual cativa, acolo unde erau putini angajati, pentru ca stiam ca asa se intampla. Am patit-o cu salariate care s-au intors din .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts