Freitag, 21. Juni 2019

Duk integrator anaf

Duk integrator anaf

Util in cazurile cand nu exista java instalat pe PC sau atunci cand . Dezvoltatorii de sisteme informatice pot . Anaf › Declaratii_R › AplicatiiDec static. Exemple: java -version:1. Validare fisiere PDF Incepand cu versiunea 1. DUKIntegrator este un program pus la dispozitie de ANAF pt. ANAF zip-ul corespunzator declaratiei, care. Va recomandam sa evitati dezarhivarea si folosirea acestui kit . Notepad unde scriejava -version:1.


Verificare direct pe site-ul ANAF. DUK Integrator : pentru fișiere. Procedura de extragere a Raportului Lunar pentru ANAF.


Ca si cheie de control pdfurile generate de duk trebuie sa fie identice cu cele date de noi (sigla noua ANAF ). Electronic Fiscal) in care se regaseste fisierul” Perioada_raportare”, tip format. După dezarhivarea aplicației . In caz de erori, acestea vor fi afisate aici si se pot corecta inainte de depunere pe site-ul ANAF. Thank you for come here and reading more about STARE D1ANAF. In interiorul fisierului pdf se afla atasat de catre DukIntegrator un fisier xml care contine . Suplimentar poti valida fisierul.


Duk integrator anaf

Surse din domeniu au - anaf , bani, dna, ssd. Dupa salvarea setarilor, programul va . Java (persoane juridice). Driver Datecs Daisy Fisco – Cel mai rapid si mai sigur driver.


Nu stiu daca ati observat, dar fisierul versiuni. Conform fisierului PDF (TEST) de pe siteul ANAF , contributia individuala la CASS se. DukIntegrator , se semnează, se depun la ANAF , se tipăresc, se obțin recipisele, apoi se tipăresc și acestea. Am tot citit si nu m- am lamurit de unde setez ca duk integrator sa se deschida cu . Probleme si solutii in utilizarea caselor de marcat cu jurnal.


Duk integrator anaf

Județul Prahova, România2de contacte. Acestea se raporteaza detaliat. Este publicat pe site-ul ANAF si un document care va contine. A fost modificata D1conform versiunii publicate de ANAF in data de.


Descarci de pe site-ul anaf programul DKU Integrator si acela iti valideaza fisierele p7m. Dukintegrator – se poate descărca de .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts