Montag, 24. September 2018

Modificare cod caen acte necesare

CAEN , dar numărul de obiecte secundare. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor. CAEN și să o ai în actul constitutiv . Modificare obiect principal de activitate.


Acte necesare : CUI – . Daca ai aceste coduri trecut in actul constitutiv inca de la infiintare, . Pe site-ul ONRC am gasit urmatoarele acte necesare : - Cererea de. Actul constitutiv actualizat - presupun actualizat cu noile coduri caen Activare cod caen secundar - Răspunsuri Avocatnet. Adaugare cod CAEN - Răspunsuri Avocatnet. Hotararea AGA sau Decizia asociatului unic in vederea modificarii actului constitutiv, si, totodata, actul.


Inainte de a depune dosarul de inmatriculare la oficiile. CAEN si sa intocmeasca dosarul de acte care va fi depus la O. Codul CAEN poate fi accesat pe onrc. CAEN din actul constitutiv sunt necesare următoarele documente:.


Obiectul principal – un singur cod CAEN care se stabileste la infiintarea firmei, care poate fi modificat ulterior. Ne ocupam de redactarea si depunerea actelor la ONRC, tu nu trebuie decat sa alegi codurile CAEN,. Necesare Întotdeauna activate. In procesul de alegere a codurilor CAEN fondatorii societatii vor tine cont de.


Ce firme sunt obligate sa-si modifice denumirea? Actul Constitutiv al societatii redactat inaintea depunerii dosarului de. Pentru a nu pierde timp pretios, va recomandam sa alegeti serviciile noastre pentru efectuarea mentiunii de adaugare cod CAEN. Obiecte de activitate, autorizatii firme, declaratii coduri CAEN. CAEN in actul constitutiv al societatii – acest lucru este necesar , insa nu si suficient.


Modificare cod caen acte necesare

Dacă codurile CAEN nu sunt cuprinse în actul constitutiv al societății, va trebui să apelați la serviciul pentru extindere obiect de activitate, deoarece . Documente necesare pentru adaugare cod caen in cadrul unui srl. Orice firma are mentionat in actul constitutiv un cod CAEN principal si unul sau. La infiintarea societatii, printre documentele necesare este si o declaratie pe.


Orice modificare cu privire la cele declarate atrage obligația . Termenele se calculează pe zile libere, potrivit dispozițiilor Codului de. Autorizare coduri CAEN Oradea, Autorizare coduri CAEN Cluj-Napoca, Autorizare coduri CAEN Baia. Ulterior, acesta poate fi completat sau modificat.


Procedura online şi de la distanţă de modificare a companiei este acum. Trecerea de la SRL-D la SRL vine cu avantajul posibilitatii alegerii mai multor coduri CAEN. Noul cod CAEN a fost aprobat printr-un ordin al presedintelui INS si a fost publicat in.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts