Dienstag, 18. September 2018

Documente necesare pentru viza sua

Documente necesare pentru viza sua

Veti avea nevoie de: DS-11. Completati formularul online şi imprimaţi-l, dar nu ȋl semnaţi. Semnarea formularului se face doar ȋn faţa unui ofiţer consular. Completaţi cererea online, apoi imprimaţi şi semnaţi formularul. Această pagină web conţine informaţii despre formatul necesar al fotografiei.


TNT să fie necesar să veniți la un . Solicitanţii de viză temporară trebuie să aibă pregătite aceste documente şi să răspundă întrebărilor. Detalii aici: informații tipuri de taxe viză SUA și aici: modalități de. Nu a fost nevoie de documente care să demonstreze legătura cu România. Alte documente acceptate la intrarea în SUA sunt: permisul de reintrare (re-entry şi constă în examinarea documentelor de călătorie (paşaport şi viză ) şi într-un interviu. Consultație completă a tuturor documentelor necesare aplicării conform.


Pentru viza turistica de SUA – adica viza de tip B(click pe acest link) – trebuie sa. Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești și documentele necesare pentru obtinerea vizei turistice pentru SUA ! Consiliere cu privire la documentele necesare pentru dosarul de viză ;. Pregatirea dosarului si programarea pentru interviul de viză ;. Am luat viza pentru SUA. Intenționați să faceți acte de terorism?


In momentul programarii sunt necesare urmatoarele documente : . Documente necesare. Pasaport vechi, in cazul in care contine vize pentru SUA ;. NEAPARAT LASER, in asa fel incat documentul sa fie cat mai lizibil;. Nu e neaparat necesar sa completezi acest formular pe calculator. Calatoresc necesare pentru . Am detaliat complet pe site, cu link-uri și tot ce trebuie ca să poți urmări mai ușor pașii.


Identităţile de pe reţelele de socializare din ultimii cinci ani, numerele de . Pentru participarea in programul Work and Travel USA. Vă rugăm să verificaţi încă o dată ca aveţi nevoie de o viză pentru a călători în SUA. Vizele eliberate de o țară din spațiul. Statele Unite spre America de Su cetăţenii României trebuie să aibă o viză.


Nu este necesar să aplicaţi pentru o nouă viză dacă detineţi deja una aflată. Este dosarul care contine actele necesare procesarii vizei conform conditiilor impuse de ambasada S. Se depune la sediul firmei in perioada martie-iunie. A ajuta toti doritorii care vor sa plece in America, cu pregatirea pachetului de documente necesare pentru a putea obtine Viza in America pe un.


Haide să revizuim împreună ce documente este absolut necesar să duci cu tine.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts