Montag, 24. September 2018

Cerere motivare absente doamna diriginta

CERERE PENTRU MOTIVAREA ABSENŢELOR. Cerere motivare absente. PROCEDURĂ PENTRU MOTIVAREA ABSENŢELOR. Se completează de diriginte. Documente similare cu Model cerere INVOIRE elevi.


Aducerea la cunoştinţă dirigintelui. Actele medicale pe baza cărora se face motivarea absențelor sunt, după caz : adeverință. Doamnei Director al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” Constanța. PRIVIND MOTIVAREA ABSENŢELOR ŞI ÎNVOIREA. Dinela Axineta SOREANU.


Nu e exclus, nu o stii pe diriga :) E cea mai severa din scoala, ca sa nu folosesc alt cuvant. Teoretic, absentele se trec in caietul ala al fiecarui profesor. Asa ca daca mai e valabil si e adevarat ce ne-ai spus ,pune pe unul dintre parinti sa-ti completeze o cerere. M-am simtit rau, doamna diriginta ! Un alt model de cerere de invoire, de motivare a absentelor. NVOIREA ELEVILOR DE LA ORE ŞI MOTIVAREA ABSENŢELOR.


Motivarea absențelor se face de învățător sau diriginte în ziua. Consilului de administrație din școală. Directorul școlii aprobă motivarea absențelor elevilor care participă la.


VI-a F, impreuna cu doamna diriginte Dilek Gulen, au vizitat orasele Brasov si Sinaia. IX-a, în primele de zile. Toate cererile de transfer vor fi depuse la secretariatul şcolii în intervalul de timp dintre. Domnule ( doamnă , domnişoară) profesor.


La sfârşitul fiecărui semestru, profesorul diriginte consultă consiliul clasei. Nu se acceptă învoirea elevilor sau motivarea absenţelor pentru organizatori . Activităţile pot fi organizate în CNIH, la cererea grupului de. Adeverinta ptr motivarea absentelor se foloseste la scoala. Elevul aflat în situaţia de abandon şcolar poate fi înscris, la cerere , în forme de.


Colegiului Național de Informatică “Tudor Vianu” — la cererea directorului, în. Monitorizarea absenţelor de. Imre”, fondat de către răposata doamna profesoară Szabó Judit.


Elevii din Școala Gimnazială Nr.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts