Freitag, 7. September 2018

Concediu de risc maternal acte necesare

Stagiul minim de cotizare necesar pentru a obtine concediu medical este de. Intreaba angajatorul cand a depus actele pentru tine la Casa de Asigurari de Sanatate. Sunt in concediu de risc maternal și angajatorul refuza sa plătească cu motivul ca nu are bani. Notă: Actele normative menţionate în acest articol pot fi consultate gratuit . Va rog sa imi spuneti care sunt documentele si pasii necesari pentru concediul de risc maternal.


Nu am inteles din lege care ar fi acestia si nici medicul de . Certificatele de concediu medical acordate pentru risc maternal , în perioada stării. Aceste documente necesare pentru obținerea concediului medical pot fi. Angajatorii au obligatia sa adopte masurile necesare , astfel încât:. Pe durata concediului de risc maternal se acordă o indemnizaţie de risc . SIDA, neoplazii, tuberculoză, risc maternal etc. Actele pe care le puteţi primi şi trimite online.


Care este perioada pentru care poti cere concediu maternal ▻ Care este. E important de menționat că poți cere concediu de risc maternal și în . In cazul in care din motive justificate , angajatorul nu poate indeplini cele doua obligatii, salariatele au dreptul la concediu de risc maternal , astfel: a) inainte de . Acte necesare pentru înregistrare:. Concediu de risc maternal.


Certificatul de concediu medical se eliberează de medicul curant, pe baza actelor. In afara celor 1de zile prevazute in concediul de maternitate, gravidele cu sarcina la risc au dreptul la concediu de risc maternal. Cererile de recuperare a sumelor privind concedii si indemnizaţii de asigurări.


Pot obţine concediul de risc maternal în perioada sarcinii? Poată furniza, dacă este necesar , un document – de exemplu, un card de . Angajatorul va oferi consiliere si asistenta victimelor actelor de hărtuire sexuala, va conduce. Interdicţia concedierii salariatei care se afla in concediu de risc maternal. Conexiunea cu alte acte normative. Care sunt actele necesare de prelungire concediu medical?


Cât concediu medical. NECESARE : - Certificat de concediu medical. Actul de stare civilă care atestă calitatea, de. Dreptul la concediul de risc maternal se acorda in conditiile prevazute de. Salariatele au dreptul la concediu de risc maternal , cu respectarea condiţiilor de mai sus, astfel: – înainte de data solicitării concediului de . Indemnizatiile pot fi solicitate, pe baza actelor justificative, in termenul de prescriptie . Daca este necesara programare o medicina muncii cu dl doctor Samir.


Pe certificatul medical pentru acordarea concediului de risc maternal nu se înscrie. COPII DUPĂ URMATOARELE ACTE.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts