Dienstag, 11. September 2018

Acte necesare pentru echivalarea studiilor din strainatate

Echivalarea studiilor superioare de licenţă efectuate în străinătate de. Diploma de Bacalaureat. ACTE NECESARE pentru echivalarea studiilor efectuate în străinătate MO.


Acte necesare pentru echivalarea studiilor din strainatate

Recunoaşterea și echivalarea studiilor preuniversitare. Acte necesare (clasele I-XII):. Anexa 1): se va menţiona ţara în care au fost efectuate studiile. Echivalari studii - elevi care au studiat in strainatate si s-au intors in Romania.


Actele necesare pentru echivalarea perioadelor de studii preuniversitare . Demersurile pentru recunoaşterea şi echivalarea studiilor , pot fi făcute pe cont. Documente necesare pentru recunoașterea studiilor de către C. Cerere adresată Inspectoratului Școlar Județean Sălaj prin care . Ultima actualizare 22. Echivalare studii efectuate in strainatate (învăţământ preuniversitar).


ECHIVALARE STUDII UNIVERSITARE - LICENŢĂ efectuate în străinătate. Cerere tipizată adresată Ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Date de contact comisie echivalare studii absolvite în străinătate.


Procedura de echivalare a actelor de studii ! Academia de Traduceri te îndrumă să faci toate formalitățile necesare pentru echivalarea studiilor și vizarea . După discuţii cu o universitate franceză, Kathrin a obţinut echivalarea studiilor sale cu licenţa din sistemul francez - diplomă pe care studenţii . In cazul in care studiile sau efectuat in strainatate sau la o alta unitate de invatamant de pe teritoriul . SUPERIOARE (LICENŢĂ) efectuate în străinătate. Recunoașterea și echivalarea perioadelor de studii efectuate în străinătate. Forum condus de: nvasilescu,. Românii a căror copii au studiat în străinătate şi doresc să revină în ţară au de îndeplinit o. Atestate de studii complementare.


Acte necesare pentru echivalarea studiilor din strainatate

ACTELE NECESARE IN VEDEREA VIZĂRII ACTELOR DE STUDII ŞI A DOCUMENTELOR DE EVIDENŢĂ ŞCOLARĂ DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR . Oferiți consultare sau căutați informații legate de profesii și recunoașterea diplomelor din străinătate ? Aici primiți toate informațiile specializate în germană . Metodologia de recunoaștere și echivalare a actelor de studii de nivel preuniversitar obținute în străinătate din 02. Efectuarea de fotocopii ale documentelor necesare prestării serviciilor. Orice student român sau elev care pleacă la studii în străinătate are nevoie. CNRED recunoaște actele de studii de nivel preuniversitar obținute în . Taxele pentru echivalarea sau recunoaşterea diplomelor de studii. Declaraţia de valoare se elibereaza numai pentru actele de studiu finale emise de.


Declaratia de valoare este absolut necesara sau este suficienta. Inregistrare si protectie marci, branduri in Moldova si in strainatate. Dosarul de recunoastere si echivalare a studiilor în strainatate efectuate de.


Acte necesare pentru echivalarea studiilor din strainatate

Republica Moldova nu este necesara apostilarea sau . Inter Lexis va ofera servicii complete de vizare a actelor de studii universitare la CNRED si va.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts