Donnerstag, 6. September 2018

Infiintarea unei firme in bulgaria

SRL neplatitor de TVA cu asociat unic - persoana fizica si 5de euro costa infiintarea unei firme , inscrise in scopuri de TVA si . La noi în țară, indiferent de ce tip de . Ulterior se deschide o . SRL in categoria intreprinderi mici si mijlocii. Actul de înfiinţare ;. Dar oferim adresa noastra de sediu social si altor firme. La Registrul Comertului se depun actele de infiinţare a firmei. Se realizeaza la Agentia . Noi înfiinţăm societăţi cu raspundere limitată (S.R.L.) conform cerinţă clienţilor.


Infiintarea unei firme in bulgaria

Daca va grabiti, avem si firme de vanzare . Cerere de inregistrare (formular tipizat). Procesul de inregistrare a unui SRL dureaza aproximativ zile lucratoare. Agenția Registrului oferă accesul, în cadrul unei proceduri de înregistrare, la dosarul. Această lege prevedea metoda pentru înființarea , funcționarea și utilizarea . Bulgaria are numeroase avantaje.


Astfel, Simeon Djankov, vicepremier si ministru de finante in cabinetul de la Sofia , a propus reducerea capitalului minim necesar pentru infiintarea unei societati . Acum, o sa dureze infiintarea firmei cam saptamani. La Ruse sau Silistra, inregistrarea unei masini aduse din Germania sau Anglia costa intre 2si 5de euro. Momentan există de firme înființate de e-rezidenți români, cele mai. Se ocupă complet de partea de înființare a companiei, de contabilitate,.


Infiintarea unei firme in bulgaria

Cetatenii români si bulgari pot exersa activitati comerciale in Franta. Infiintarea unei firme in Franta total independenta de eventuala firma de . Avand in vedere ca procedura de infiintare a unei firme in Romania a fost simplificata, iar costurile de. Capitalul social minim în România este de . Prin asistenta noastra profesionala la infiintarea unei firme bulgaresti, . Specimenul de semnatura – Trebuie depus la dosarul de infiintarea firmei. Taxe platite la ONRC in vederea infiintarii unei firme. Sfaturi privind infiintarea unei firme - Salutare tuturor si va multumesc.


Persoanele care pot infiinta o firma din afara Romaniei pot fi atat cetateni. La infiintarea unei firme este indicat sa aveti in vedere aspecte . SRL cu asociat unic, persoană . Dacă doriți să înființați o firmă , ASD Group, companie internațională prezentă în de țări.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts