Montag, 24. Juli 2017

Program schimbare buletin

Program schimbare buletin

Preschimbarea Buletinului de Identitate. Program de lucru cu publicul. DIRECŢIA LOCALĂ DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR SECTOR 6. SEDIUL ADMINISTRATIV – Str. Sector Director Executiv Moisescu Elena Simona.


Program schimbare buletin

Pentru cazurile deosebite se poate elibera o carte de identitate in ore, . CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI. Eliberarea actului de identitate pe motiv de schimbare a fizionomiei. DEPUNERI ȘI ELIBERĂRI DOCUMENTE 08. NREGISTRĂRI DECESE 12.


Strada Victoriei, nr. SEF SERVICIU EVIDENTA PERSOANELOR: Buru Mioara. Acasa Pagina principala Contact Pagina de contact . Comunicat privind programul de lucru cu publicul în perioada stării de alertă . Directia Generala pentru Evidenta Persoanelor Arges. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor şi Ghişeu unic. Centrul Comercial Someşul et.


Program schimbare buletin

Primăriei Municipiului Arad se poate consulta. Anunț eliberare carte de identitate. PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. ELIBERAREA ACTULUI DE IDENTITATE CA URMARE A SCHIMBARII DOMICILIULUI DIN . Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de.


Schimbarea domiciliului din străinătate in România. Ziua, Primiri acte, Eliberări acte. Luni, 08:- 12:00 . Carte de identitate provizorie pentru cetăţenii români cu domiciliul în.


Program schimbare buletin

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Alba este instituţie publică cu . Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să . Toate drepturile rezervate. Ordonanţa Guvernului nr. Operatori cu program special.


MANAY CHINESE FOOD (livrări la domiciliu). Director executiv: Melinda -Tűnde Haiduc (coordonator direct) tel.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts