Freitag, 21. Juli 2017

Primaria sectorului 2 starea civila

Primaria sectorului 2 starea civila

PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. Formularele se listează pe o singură foaie A faţă-verso, se completează cu majuscule şi se semnează doar în faţa ofiţerului de stare civilă. Director: STEGĂRUŞ DALIA. Serviciul Stare Civilă Şef Serviciu: KOVACS OFELIA-CRISTINA. OFICIUL STARII CIVILE SECTOR – BUCURESTI.


Primaria sectorului 2 starea civila

CoV- , ca măsura în vederea prevenirii contaminării cu virusul SARS-CoV- , pentru evitarea. Primăria Sectorului 2. Vezi mai jos cele mai recente fotografii de nuntă de la Starea Civilă Sector din. Fotograf Cununie Civilă - Bucureşti, Starea Civilă Sector - Irina şi Florin - Mihai. Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Starea . NOTĂ : Taxa aferentă eliberării actului de identitate se poate plăti on-line, pe site -ul.


There are no stories available. REGISTRELE DE STARE CIVILĂ aflate în păstrarea primăriilor de sector ale municipiului București și. I GALBEN (părți din sectorul și sectorul de astăzi);. Oficiul starii civile sector 2: Str. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. Cateva Oficii de Stare Civila din Capitala au decis sa nu mai organizeze cununiile.


Eliberare duplicate acte de stare civila. Certificate si dovezi de. Centrele de încasare situate in: Calea Grivitei nr. Pe aceasta pagină am adunat pentru dvs. Cărţile de identitate, cele provizorii, precum şi restul actelor de stare civilă pentru locuitorii Sectorului vor fi eliberate, începând din 17 . Locuitorii sectorului îşi pot rezolva acum poblemele, precum actele pentru cărţi de identitate, într-un spaţiu foarte civilizat şi plăcut!


Biroul Evidență Persoane. Solicitarea eliberării certificatelor de stare civilă se poate face atât la primăria care are în păstrare registrele în care au fost înregistrate actele, cât şi la primăria. Daca decesul a fost inregistrat si s-a eliberat deja un certificat de deces unui membru al familiei, va trebui sa va adresati serviciului de stare civila al primariei. Actul de stare civila , intocmit in temeiul declaratiei, se semneaza de catre.


Bucuresti, care va intocmi actul de stare civila. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. Secţia Poliţie Calea Vitan nr.


Ca fotograf Cununie Civilă Sector pe Cătălina și pe George i-am întâlnit într- una din zilele cele mai importante din viața lor. Locația: Starea Civilă Sector 2. Detalii despre jobul Consilier I .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts