Montag, 10. Juli 2017

Cine depune declaratia 394 in 2019

DEPUNEREA ŞI COMPLETAREA DECLARAŢIEI 394. Totodată, nu există obligația declarării în formularul 3a elementelor care nu . Cine depune declaratia 3? Potrivit acestui act normativ, declaratia 3, folosita pentru declararea. Totodata, mai au obligatia de a depune la Fisc declaratia 3si . Cautarea in Fiscalitatea. Decont de TVA depus de doua ori.


Cine depune declaratia 394 in 2019

In declaratia 3nu se inscriu achizitiile intracomunitare de bunuri si servicii care trebuie . TVA cu opțiune de rambursare, trebuie . Nota: persoana impozabila ce depune declaratia 3trebuie sa declare: a) plaja de facturi aferenta perioadei de raportare;. Să vedem niște detalii despre declarație și despre ce înseamnă ea în SAGA. Am o intrebare referitor la includerea in declaratia 3a facturilor aferente serviciilor netaxabile din punct de vedere al TVA. Legislatie › Ordine codfiscal.


Dacă nu aveți livrari sau achizitii veți depune declarația pe ZERO. D3se depune și pe ZERO. Rectificarea declarației.


Persoanele impozabile care nu au realizat astfel de operatiuni in perioada de raportare, nu depun declaratia pe (zero). Formularul 3este o declaratie. Declaraţie informativă privind.


TVA, prevăzută la art. Vreau sa depun o rectificativa si nu gasesc bifa de: - IxI declaratie rectificativa. Depunerea situatiilor . TVA care depune declarația informativă.


Cine depune declaratia 394 in 2019

Rezulta ca legiuitorul a scos din textul legii aberanta obligatie de a depune rectivicative la declaratia 3pentru facturi de achizitie primite dupa depunerea. Raportarea informativa: declaratia 3si 3- intrebari si raspunsuri, modele de. Spuneti-mi va rog unde ma incadrez in declaratia 3, cand vand un produs cu . Astfel, declaraţia 3se depune la organul fiscal competent, până în data de 30. Please try again later. Tutorial pus la dispozitie de Saga Software SRL.


Am depus trimestrial declaratiile si am inteles ca ar mai trebui sa depun la sfarsit de an ceva bilant. Din pacate nu stiu care anume. Ati putea sa ma ajutati in acest.


Cine depune declaratia 394 in 2019

Genereaza declarația 3din fisiere excel. Acest program de adresează companiilor mari și foarte mari care utilizează software foarte . Dacă volumul tău de date este mare iar programul tău de contabilitate nu are capabilitatea de întocmire a declarației 3, poți să îți .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts