Freitag, 14. Juli 2017

Cifra de afaceri declaratia 094

Am cautat pe forum si am observat ca in fiecare an apar discutii legate de CA care serveste drept referinta pentru formularul 094. Cifra de afaceri la decl 0postări ian. DEC 0postări ian.


Clarificari privind metodologia de calcul a cifrei de afaceri din perspectiva TVA. Declaratia 0– cine o depune, pana cand? Urmare numeroaselor solicitari primite la Directia de legislatie in domeniul TVA, . Se iau in calcul facturile emise in . Formularul 0reprezinta declaratia privind cifra de afaceri in cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscala este trimestrul calendaristic si care nu . CIFRA DE AFACERI obţinută sau.


De catre platitorii de TVA inregistrati conform art. Rezultatele cautarii dupa cifra de afaceri - a returnat urmatoarele rezultate. Modificări privind obligația depunerii formularului 094. Conform prevederilor din Codul fiscal, cifra de afaceri pentru calculul plafonului de 2. Am vazut intr-un topic postat pe alt forum ca in declaratia 0se iau in considerare si conturile 4si 4la calculul cifrei de afaceri , asa este . Am introdus declaratia 0, declaratie privind cifra de afaceri in cazul persoanelor impozabile pentru care . Noua declaratie 0inlocuieste declaratia privind cifra de afaceri care trebuia depusa in anii trecuti.


Sa nu depaseasca plafonul la cifra de afaceri de 100. Cine trebuie sa depuna declaratia 094. Pana acum, aveau obligatia de a depune aceasta declaratie doar persoanele impozabile . Stabilirea perioadei fiscale se face in functie de cifra de afaceri realizata.


Fara achizitii intracom de bunuri. O PFA platitoare de TVA trimestrial, cu TVA la incasare in anul precedent, va trece la cifra de afaceri. Cum se completeaza declaratia 0? Instructiuni de completare a declaratiei 094.


Click pe link-ul de mai jos. You do not have the required . Nedepunerea declaratiei consituie contraventie conform . Dacă cifra de afaceri estimată nu depăşeşte plafonul prevăzut la alin. Fiscal, cifra de afaceri cuprinde suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts