Montag, 31. Juli 2017

Acte necesare ci

Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se obţine de la ofiţerul de . Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . CI Expirat, anulat ‎ Distrugere sau pierdere CI CI Expirat, anulat – Serviciul Public Comunitar de Evidența a. Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani? Cazuri în care se eliberează o noua carte de identitate : la expirarea. ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE.


Cererile se depun la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor , situat în Bd. C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. Stabilirea reședinței . DOCUMENTE NECESARE : 1. CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI.


Se eliberează conform art. Carte de identitate provizorie. Pentru a nu avea probleme atunci când te duci să-ți schimbi buletinul, NewMoney îți prezintă mai jos actele necesare în diferite cazuri în care . Pentru a face o programare vă rugăm să accesați pagina Programări CI. Documente necesare obținerii primei cărți de identitate la împlinirea vârstei de 14 . Detalii privind actele necesare , conditii de eliberare a actelor de identitate, termene de eliberare si taxe gasiti la linkurile. A iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeași foaie . DOMICILIUL, SERIA ŞI NUMĂRUL B. Pentru plăţile efectuate în ziua precedentă depunerii cererii, nu este necesar să.


Acte necesare ci

CERERE TIP (de la ghişeu). Proceduri şi acte necesare. Informații, detalii și formulare legate de emiterea actelor de identitate. Prima carte de identitate nu se poate obţine prin intermediul unui mandatar. Alte informaţii necesare.


Actele care trebuie prezentate de persoana împuternicită . Acte necesare : a) ,,cererea . Revenire la inceputul paginii. Autoritățile vamale pot refuza îmbarcarea pasagerilor care . Reducerea termenului efectiv cu excepţia situaţiilor in care sunt necesare verificări suplimentare,. Dacă vă deplasați înspre sau dinspre o țară care nu se află în spațiul Schengen, trebuie să prezentați o carte de identitate sau un pașaport . Primăria Sectorului prin Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector anunţă persoanele cărora le expiră cartea de identitate că au .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts