Montag, 3. Juli 2017

Conforme

Conforme

Vom arăta care ortografie ni se pare mai conformă cu limba noastră. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru conforme , cu exemple: trebuie să fie conforme , conforme cu cerințele, conforme cu . CONFORM - Definiția din dicționar. Deschide în DEX Vizual.


Conforme

CONFÓRM, -Ă, conformi , -e, adj. Despre acte, copii etc. Declinarea adjectivului conform. Masculin, conform, conformi. Neutru, conform, conforme.


De très nombreux exemples de phrases traduites contenant copie certifiée conforme – Dictionnaire roumain-français et moteur de recherche de traductions. Dicţionar Român-Englez conforme. Many translated example sentences containing conforme – English-Portuguese dictionary and search engine for English translations.


Conforme

Cerere - tip pentru eliberarea copiei conforme - Copie după autorizaţia de transport în regim de închiriere sau copia certificatului de înregistrare la Oficiul . Guvernul va adopta un . Procedurile de atribuire și de eliberare a autorizațiilor taxi și a copiilor conforme Procedura de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport . FSA publică noile ghiduri actualizate pentru alergeni conforme cu cerințele „ Legii pentru Natasha”. BPMN (Business Process Model and Notation) este o modalitate standard de a modela procesele de afaceri. Visio respectă standardul BPMN 2. Care are acelaşi cuprins cu. Avantaje Masca Protectie LifeGuard in comparatie cu alte masti de bumbac de pe piata: - sunt conforme cu cerintele normelor europene de utilizare a mastilor . Ai libertatea sa platesti in rate, Beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la . Restricțiile impuse în Ungaria organizațiilor neguvernamentale cu finanțare străine nu sunt conforme cu legislația UE, a spus joi Curtea de . Eliberare copii conforme in baza dovezii inlocuitoare a certificatului de inmatriculare.


Expressions avec conforme. Pour copie conforme ,. Nu sunt conforme reclamele la site-uri de întâlniri pentru adulți sau la cele matrimoniale care au tentă sexuală. Reclamele la alte servicii matrimoniale online . English with the Italian-English Dictionary - Cambridge Dictionary. Lista de categorii intrare cablu de jos.


Conforme

Sisteme de acces radio de bandă largă conforme standardelor IEEE 80XX. Asentimiento que se pone al pie de un escrito. El ministro puso el conforme. Sursă: Secretariatul General al Consiliului. ABSTRACT: In this paper one given two remarks regarding the.


Masteratul de Contabilitate şi Raportări Financiare Conforme cu Standardele Internaţionale se adresează tuturor absolvenţilor cu diplomă de licenţă şi asigură. Această listă conţine produsele . Conforme : définition, synonymes, citations, traduction dans le dictionnaire de la langue française. Définition : Qui est similaire à. Everyday low prices and free delivery on eligible .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts