Dienstag, 19. Mai 2020

Stare declaratie 112 anaf ro

Stare declaratie 112 anaf ro

Va rugam ca dupa fiecare grup de 2de . Vizualizare stare declaraţii. Verificare stare recipisă. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - DGTI Conţinutul acestui site este proprietatea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală . A fost o eroare de aplicaţie! Vă rugăm să contactaţi administratorul de sistem . D1), Se transmit prin portalul e-guvernare.


Stare declaratie 112 anaf ro

Dupa fiecare grup de 200 . Stare D1: unde se poate verifica starea D1pe siteul ANAF ? Fiti la curent cu modificarile si actualizarile pe care le face ANAF periodic. Descarcati declaratia 1actualizata in. Autor: Redactia Contabilul. Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru.


While looking for the Stare . Abonează-te la newsletter-ul avocatnet. Trimitem gratuit, zilnic, știri analize și noutăți . Casa de Sanatate spune ca ANAF e de vina, ANAF da vina pe Casa de Sanatate. Obligatia depunerii declaratiei unice, corecta si in termenul legal, apartine numai contribuabilului. Depunere declaratii fiscale in . Intrati cu un alt numar de recipisa valida din luna anterioara in stare D112. D 1, fiind necesare doar CUI-ul societatii si indexul de incarcare.


Stare declaratie 112 anaf ro

Modul in care trebuie exportata D1a aparut pe 10. Pentru a vizualiza declaratia depusa, . De exemplu, aplicatia declaratieunica. Nu vad posibila revenirea la starea de urgenta. Cum afli online dacă fiscul a primit declaratia 1depusă.


Guvernul a prelungit din nou termenul de depunere a Declarației. Ministerul Finanțelor, într-un comunicat remis StartupCafe. In ultimul validator de la ANAF pentru D1sunt acceptate si valori negative la.


Stare declaratie 112 anaf ro

Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi. ANAF se obtin acum si informatii referitoare la starea partenerului din punct. Registrului persoanelor . Mai multe informatii de la ANAF gasiti aici:. Cu numarul de inregistrare mergem in siteul stare D1,introducem indexul .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts