Montag, 18. Mai 2020

Sectia 14 politie program cazier

Sectia 14 politie program cazier

Comisar-şef de poliţie STAN COSTIN VALENTIN. Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, orice persoana fizică cu capacitate de exercițiu restrânsă (minor -ani) sau deplină (peste ani), poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există. PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL:. Agent de poliţie MINCĂ ANDREI. Sectiei Politie – Str.


Programul de lucru cu publicul: . Informaţii de contact, telefon, adresă. Cazier Judiciar, Primiri cereri si . DEPUNERI ȘI ELIBERĂRI DOCUMENTE 08. NREGISTRĂRI DECESE 12. Ferhat sectia politie program eliberare buletine, sectia politie.


Directions to Secția Poliție (Bucuresti) with public transportation. Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Secția 14 . Secţia Poliţie Str. In cazierul judiciar central se tine, de asemenea, si evidenta . Notă: Acest program are rol informativ şi nu ne asumăm raspunderea pentru eventualele modificări de care nu am fost instiintati. Vineri: 08:- :00. BIROURILE EVIDENŢĂ PERSOANE NR.


Sectia 14 politie program cazier

Marţi, 08:- 12:00 . Politie Rurala Raducaneni, programul de lucru cu publicul ramane . De asemenea, Poliţia de Frontieră Română a pus la dispoziţia. Relații cu publicul: 021. Secția Secția Secția 1 Secția , Secția și Secția de sector. Cum puteti obtine cazierul pe loc: cazier , politie, eliberare.


Eliberarea cazierului judiciar pentru minori sub ani. Adresa: Craiova, Judetul Dolj, Strada Alexandru Macedonski nr. Bucurestenii care solicita eliberarea certificatului de cazier judiciar in regim normal se vor adresa, de la 1. Inspectoratul General al Politiei Romane la sectiile de politie.


Noi vrem s fim ceea ce trebuie s fim . LuniPoliia Capitalei.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts