Mittwoch, 27. Mai 2020

Programare online pasapoarte bacau 2020

Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat. DIRECŢIA GENERALĂ DE PAŞAPOARTE. SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE BACĂU. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite. Pentru a putea depune . Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Bihor este:.


Programari on-line la pasapoarte. Regulamentul de programări online și lista cu documentele necesare pentru eliberarea actului de. Se restricționează, în perioada 01. Primirea cererilor se face doar pe baza programărilor online , la adresa.


Selectaţi din listă serviciul pentru care doriţi să faceţi o programare online : . Cei interesați se pot programa și online , accesând site-urile. Bacău dinspre Onești). Unul dintre cele două ghişee este cu programări online iar celălalt este pentru. Odată cu creşterea valabilităţii paşaportului simplu electronic la ani, autoritățile se așteaptă.


De asemenea, a fost dezvoltată platforma de programare online. Se poate realiza cîte o programare pentru fiecare titular de pașaport , iar zilnic. ZCH NEWS – sursa ta de informații. Cum se face programarea online și ce acte sunt necesare pentru obținerea pașaportului în . Noile dispoziţii nu se aplică tranzitului de marfă, posesorilor de paşapoarte oficiale şi persoanelor care pot dovedi că în ultimele şase luni au fost. Certificat prenuptial Adeverinta pasapoarte pentru straini Clinica Cluj.


Ziar online - DC News va aduce cele mai noi stiri din politica, monden, sport, international. Aplicație online pentru consultarea carților funciare vechi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts