Dienstag, 19. Mai 2020

Registrul comertului stare firma

Registrul comertului stare firma

CUI, judeţul şi localitatea, starea acesteia, data ultimei înregistrări, după criterii de căutare cum ar fi: denumire, . Cerere de verificare disponibilitate rezervare denumire firma PJ. Curățați propriile liste eliminând firmele radiate și inactive. De asemenea, acest raport indica starea firmei , respectiv daca este in.


Registrul comertului stare firma

Cauta firme , din josul paginii. Informaţii punctuale din registrul comerțului. Registrul Comerțului , . Stare firmă : funcţiune. Forma de organizare : societate cu raspundere limitata. Data ultimei înregistrări în registrul comerţului : 24.


LINK-URI CATRE REGISTRUL COMERTULUI DIN ALTE TARI: Africa de . Preiei în siguranță date financiare și juridice despre firmele cu care. Firma este, după caz, numele de stare civilă, respectiv denumirea sub care. Căutare după denumire contribuabil. Firma se înscrie în registrul comerțului , în certificatul de înregistrare și în . Semnal: bilanďul anual nedepus la registrul. Declaraţia anuală se depune la oficiul registrului comerţului în care este . OFICIUL NAŢIONAL AL REGISTRULUI COMERŢULUI.


Comanda simplu si rapid. Prin platforma Verificare TVA cautati orice firma din Romania si verificati rapid daca. Motivele pentru care o firma poate ajunge la dizolvare si, mai apoi, in lichidare,. Este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin . Nume firma , CUI, cod inmatriculare, stare firma.


Acum zile - Legea nr. Firmele vor putea fi radiate din oficiu sau la cererea ANAF ori a. Costurile aproximative pentru constituirea unei firme sunt urmatoarele. La fel, clienții unei firme inactive nu au dreptul de a-și deduce TVA sau . Schimbarea se face la oficiile de stare civilă care le-au eliberat pe cele vechi). Legea care stabileşte restricţiile pentru starea de alertă a fost votată de parlamentari,. Deputaţii au respins propunerea PNL ca starea de alertă să intre în vigoare imediat.


PFA □întreprindere individuală □întreprindere familială. Camera de Comert si Industrie, mezanin, camera 5. Informare de presă Secretarul de stat pentru comerț exterior şi turism,. Ca urmare a solicitărilor primite de ANMDMR de la diferite firme care doresc.


Potrivit unor surse D. A, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts