Donnerstag, 18. April 2019

Servici sau serviciu dex

Servici sau serviciu dex

SERVÍCIU , servicii , s. A fi (sau a se pune) în . Cuvântul servici nu este în dicționar. DOOMa acceptat pentru prima dată și forma topogan. Servici nu există în DEX. Zece ani de serviciu. A renunța la serviciile cuiva.


Cum spunem corect: servici sau serviciu. Potrivit DEX , formele impersonale cu aspect reflexiv ale lui ”a merita şi a exista” au apărut, probabil, . Da, aceasta este forma normată, literară a cuvântului serviciu și nu servici ,. Pluralul cuvântului este servicii , cu forma articulată de plural serviciile. Se introduc in DEX tot felul de cuvinte străine , dar pe ale strămoșilor le . Forma atestată de DEX este serviciu și nu servici.


Corect este serviciu şi nu servici. Nominativ-Acuzativ, serviciu , servicii. Articulat, serviciul , serviciile. Genitiv-Dativ, serviciului, serviciilor.


Servici sau serviciu dex

Vocativ, serviciule, serviciilor . Află cum se scrie corect gramatical servicii sau serviciuri. Care este forma corectă de plural a substantivului serviciu ? Acțiunea, faptul de a servi, de. Definiție: conform art. Cod fiscal, prestarea de servicii este definită ca orice operaţiune care nu constituie livrare de bunuri. PRESTÁRE, prestări, s. Prestare de servicii.


Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui servicii în acest dictionar explicativ al limbii române. Vezi definiția lui servicii în DEX pe dictionarroman. Inopinant- forma corectă a cuvântului este inopinat şi înseamnă, conform . Așadar, corect este „ serviciu ”, nu „ servici ”, așa cum, din păcate, auzim din ce în ce mai des . Bonus: service şi declinarea dumisale: service-ul, service-ului, . Dictionar online juridic Rubinian, dictionar de afaceri, economic, marketing, resurse umane. Combinaţia prestabilită a cel puţin două dintre următoarele trei grupe de servicii , cu condiţia ca durata neîntreruptă a acestora . Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime.


Servici sau serviciu dex

CONCIERGE angajatul unui hotel responsabil cu asigurarea de servicii de cea mai înaltă calitate către fiecare client (persoane fizice). Rolul său este de a .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts