Montag, 8. April 2019

Inregistrare certificat digital anaf

Obţineţi un certificat calificat de semnătură electronică conform Legii. ANAF (modulul Declaraţii electronice, opţiunea Înregistrare certificate calificate). Acest certificat digital este denumit în continuare certificat calificat.


Descărcaţi documentul de confirmare de pe portalul ANAF. Aceste instructiuni descriu etapele necesare pentru a va putea inregistra cu succes certificatul digital la portalul ANAF. Obs: - Daca nu ati obtinut inca certificatul . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF.


Pentru a putea depune on-line. Cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat se. Formular 1pentru inregistrare certificate calificate persoane juridice. Accesati portalul ANAF , pagina Declaratii electronice, meniul Reinnoire certificate calificate . Semnarea si depunerea documentului de confirmare la ANAF. Declaratia 1si procedura de inregistrare certificate calificate persoane juridice.


Inregistrare certificat digital anaf

Persoanele fizice care NU dețin un certificat digital calificat pot solicita. Semnatura electronica prin utilizarea certificatului digital va asigura dreptul de a. In acest caz, persoana fizica se poate inregistra la ANAF pentru a depune . ANAF anunta ca autentificarea necesara pentru inregistrarea in Spatiul Privat. Taguri: ANAF certificat digital calificat Spatiul Privat Virtual.


Potrivit acestora, persoanele fizice care nu deţin un certificat digital. Ele trebuie reinnoite inainte de trecerea acestei perioade, iar noile certificate digitale trebuie inregistrate la randul lor pe portalul ANAF. Exista diferente majore intre inregistrarea unui certificat digital calificat nou si a unuia reinnoit pe site-ul ANAF. Certificatul digital reinnoit se . Contribuabilii, persoane fizice sau juridice, care deţin certificat digital calificat pot solicita înregistrarea ca utilizator SPV.


Citește continuarea pe . ANAF a simplificat accesul la Spațiul Privat Virtual, dar folosirea rămâne. ANAF a declaratiei 1“Cerere pentru utilizarea unui certificat digital. Cu certificatul digital calificat emis de certSIGN poţi semna electronic si depune on-line declaraţii fiscale pentru un număr nelimitat de companii. Procedura completa inregistrare cu explicatii. Instructiuni pentru inregistrarea contribuabilului in SPV, cu certificat digital.


Pe prima pagina a portalului ANAF este disponibila sectiunea Spatiu Privat Virtual. Serviciul informatic “ Înregistrare persoane fizice” are mai multe funcţionalităţi:.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts