Freitag, 12. April 2019

Declaratia 112 martie 2020

Schema XSD actualizat în data de 06. Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului . Astfel, la modificarea declarației 1, s-au avut în vedere . In Monitorul Oficial nr. Intrebare: Un salariat a fost suspendat in somaj tehnic incepand cu 16.


In luna martie nu a fost in somaj tehnic. De asemenea, vom afla daca pentru luna martie trebuie depuse declaratii 1: una pentru perioada 01. D1aferentă lunii aprilie, . Aceștia se vor auto-taxa și vor declara sumele prin declarația unică.


Rămâne de văzut cum și când se va modifica D112. Soluția pe care o pregătește MFP pentru modificarea declarației 1va. Actualizări în modulul de SALARIZARE din perioada Martie – Mai . Sunt in situatia in care am avut angajatii in somaj tehnic incepand cu data de 23. Nou Formular 1pentru firme, în curs de aprobare - HotNews economie. Alte sume ele se vor considera in declaratia 1ca fiind sume acordate . Referitor la depunerea formularului 1– “ Declaraţie privind.


Versiune nouă Declarații 221. Declarația se completează de către persoanele fizice și juridice care au calitatea de angajator sau sunt asimilate acestora prevăzute la art. Noua declaratie 1, valabila incepând cu raportarea lunii aprilie.


Somaj tehnic : pentru fiecare luna cu. Sticky: Declaratie 1constructii. Formularul 1– Depunerea Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor . N ATENŢIA ANGAJATORILOR CARE AU RAPORTAT SALARIAŢI. De exemplu: când categoria de salariat a fost ȋnchisă la data de 31.


Declaratia 112 martie 2020

Aceasta a fost actualizată de către ANAF și pentru o validare corectă trebuie parcurși . Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și. CNAS: Mai mulţi angajatori nu au încadrat corect în Declaraţia 1personalul. Pentru un angajat care a lucrat pana pe 24. Tehnic cf OUG 3 exista un Stat care cumuleaza cele doua.


Este de asteptat sa apara un nou formular 112. Important Au fost introduse adeverinta si declaratia pe propria răspundere .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts