Dienstag, 2. April 2019

Program eliberari buletine galati

Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos. Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere! Alege din calendar data și ora disponibile care se potrivesc programului tău, completează. Accesul la ghişeu în vederea depunerii cererii de eliberare a actului.


Mulțumim pentru întelegere! Info Util exploremag. La ghişeul de eliberări documente, se va lucra luni, marţi, joi şi vineri, între orele şi . Documente și informații utile privind cererea de eliberare a certificatului de cazier judiciar și a adeverinței de integritate comportamentală, program de lucru.


Cartea de identitate provizorie se eliberează când persoana fizică nu posedă toate documentele necesare pentru eliberarea cărții de identitate. Modificări ale programului de eliberarea a cărților de identitate,. Eliberări cărți de identitate. DIRECȚIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR. ELIBERARE DOCUMENTE – luni, marţi: 14.


Adresa: Iasi, IULIUS MALL - et. NOUL PROGRAM DE LUCRU . Galati › info_anaf › pr. Contact, program de lucru cu publicul, procedura programării pentru solicitarea și. Este înconjurată la est și vest de . Esti deja pacient MedLife ? Acord de folosire a aplicatiei web Rezultatele analizelor eliberate cu acest program nu au nici o valoare legala.


Marți: 14:- 16:30. Program eliberari documente de conformitate. Administratia Zonei. Selectati ziua si intervalul orar dorit: Detalii: - Interval indisponibil.


Program eliberari buletine galati

Director: Sorin Valerian MIHAILESCU. Termen de eliberare - zile. Pentru a plăti online taxa de eliberare a actului de identitate accesaţi imaginea de mai jos. Prin accesarea butonului programare online confirmaţi că aţi luat la.


For detailed information about other programs financed by the European Union,. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts