Mittwoch, 24. April 2019

Ambasada romaniei in sua

Ambasada romaniei in sua

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to its use of cookies. Misiuni ale României. AMBASADOR: domnul George-Cristian MAIOR. COORDONATE DE CONTACT:.


Ambasada romaniei in sua

Adresă de e-mail utilizată de ambasadă NUMAI pentru legătura cu autorităţile locale din SUA. Urmare a acestor declarații , ambasadorul României în SUA , George Maior, a transmis . Welcome to the channel of the Embassy of Romania to the . MAE, cerere de rechemare în țară a ambasadorului României în SUA , George Maior. Decizia finală aparține președintelui Klaus Iohannis.


Mexico City ( ambasadă ). Detalii privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim Interviu cu ambasadorul Israelului. SUA au anuntat planul pe care administratia . Cetăţenii români au călătorit din SUA către Republica Croaţia (Dubrovnik),. George Maior a prezentat procesul decizional în situații de criză în cadrul unui scenariu de atac asupra României. Consulatul General al României la Los. Argentina, Buenos Aires.


Dacă premierul Viorica Dăncilă a precizat în SUA că mutarea ambasadei se va face „în consens, şi cu respectarea prevederilor constituţionale” . Premierul a marcat că ea va gestiona mutarea ambasadei României la. Turcia, SUA și-a mutat ambasada la . Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Statele Unite ale Americii. Astfel, se menține măsura interzicerii . Cetatenii romani aflati temporar in SUA pot da o procura unei persoane in Romania pentru a solicita si obtine, de la autoritatile de resort, . Suntem lideri in Romania printre companiile ce ofera programe de schimb cultural.


Ambasadei României de la Washington. Mugur Isarescu si ambasadorul Romaniei la Washington, Excelenta Sa Sorin Ducaru. Acum zile - SUA s-au retras din OMS! Maria, regina Romaniei.


Preşedintele SUA a apărut pentru prima dată în public purtând mască. Moldova expilică măsurile referitoare la. Harvard și MIT au dat în judecată o agenție guvernamentală a SUA care vrea . Forumul Românilor de Pretutindeni. SUA consemnează în Raportul privind. Rusia dă o lecție de diplomație și responsabilitate României – și deschide ochii românilor.


Sondaj IRSOP de ultimă oră: Rusia bate SUA în preferințele românilor. Pe lângă SUA și Germania, la aplicații vor lua parte țări NATO. Scopul oficial al exercițiilor îl constituie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts