Mittwoch, 10. Januar 2018

Fisa de pontaj colectiva

Fisa de pontaj colectiva

Universitatea “Babeş-Bolyai”. Foaie colectivă de prezenţă. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu. Facultatea de Fizică.


Fisa de pontaj colectiva

Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate. FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Informațiile cuprinse în fișa de pontaj demonstrează orele efectuate zilnic și. Pentru a intocmi pontajul zilnic, angajatorul poate folosi orice varianta doreste.


Model Pontaj -foaie Prezenta. Nu există soluții obligatorii, astfel încât angajatorul poate folosi: condica de prezență, un pontaj manual sau automat, o foaie colectivă de prezență, cititoare . Fișă de pontaj pentru angajați (săptămânală, lunară, anuală). Cu aceasta ocazie, va readucem in atentie modelul de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca . Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se . Vezi in acest articol abordarea mea legata de realizarea unui model de pontaj in Excel. Regulamentul GDPR vine cu . Pontaje , ofera posibilitatea elaborarii de foaie de pontaj. Articolul 1din Codul Muncii spune . Comanda acum fisa de condica de prezenta pentru o monitorizare facuta . Pontajul reprezintă foaia de prezență a salariaților.


Fisa de pontaj colectiva

Aveti doua formulare editabile pentru a genera PONTAJ -ul si. BMIExpert › toc › Descrierecampuriionescu. Nu puteti adauga sau devalida zile libere într-o luna pt.


Fişă de pontaj pe proiect (timesheet);. RAPOARTE DE PONTAJ (necesare departamentului de salarizare si resurse umane): 1. Fisa de pontaj colectiva sau pe departamente. Acest tip de raport va . Evidenta orelor de munca se mai tine si prin pontajul intocmit zi de zi, in baza unei fise colective de prezenta, de cele mai multe ori un document . Download model pontaj in Excel aici:.


Fisa de pontaj colectiva

Fisa Individuala de Prezenta : Situatia prezentei unui angajat in fiecare zi a . Va rugam sa ne precizati daca formularul tipizat de foaie colectiva de. Daca nu exista un formular tip de pontaj , reglementat printr-un act . Am gasit doar punch car dar care este doar cardul pe . De regulă, evidenţa orelor . F– Activitate voluntar – Fisa individuala de pontaj a activitatii voluntarului.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts