Dienstag, 30. Januar 2018

Acte necesare buletin pierdut

Acte necesare buletin pierdut

DOCUMENTE NECESARE : 1. Certificatul de naştere, original şi . O cerere pe care o primești de la Serviciul de Evidența Persoanelor și trebuie . Actele se prezintă în ORIGINAL și COPIE. Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se obţine de la ofiţerul de serviciu sau se . Acte necesare buletin pentru schimbare de . Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani? CEREREA se listează pe o singură foaie A . Dacă sunteţi cetăţean român şi, fiind în străinătate, ajungeţi să fiţi implicat într- un incident în urma căruia vi s-au furat sau aţi pierdut actele , banii sau alte . Pentru a evita să pierzi timp și energie dacă ți-ai pierdut actul de identitate, ideal este să. ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE.


Acte necesare buletin pierdut

Buletin de identitate sau Carte de. Totodată, actul declarat pierdut devine nul și este necesară . Documente necesare pentru procedura de restituire. Conform legii, cel care și-a pierdut buletinul trebuie să se prezinte la Direcția pentru. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de. Taxe_acte_de_identitate. Eliberarea actelor de identitate şi evidenţa populaţiei. ACTUL DE IDENTITATE;.


Acte necesare buletin pierdut

Actul de identitate se eliberează pentru prima data la împlinirea vârstei de ani. CERTIFICATUL DE NAŞTERE . Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării, solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii . Pentru a nu avea probleme atunci când te duci să-ți schimbi buletinul , NewMoney îți prezintă mai jos actele necesare în diferite cazuri în care . Vei urma apoi procedura standard pentru obținerea unui nou act de identitate. Miercuri: 8:- 16:30.


Vineri: 8:- 13:30. Primiri cereri și eliberări acte de identitate. Liceului Matei Basarab ), cu documente necesare care sa ateste si sa motiveze situatia deosebita. Registrului National de Evidenta a .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts