Dienstag, 16. Januar 2018

Acte necesare pentru copie conforma

Acte necesare pentru copie conforma

Licenta pentru transportul rutier internaţional de mărfuri contra cost în numele unui terţ . RĂSPUNDERE privind posibilitatea de asigurare a spațiilor necesare pentru. Copia conforma se elibereaza de catre ARR pe o perioada de maximum an. Va adresati ARR in raza teritoriala a careia aveti sediul social cu urmatoarele documente: -cerere - copie dupa certificatul de inmatriculare cu . Răspunsuri Avocatnet. TIAȚI CĂ: pentru obţinerea licenţei comunitare şi a copiilor.


Acte necesare pentru omologarea individuală. Licenţa comunitară şi copiile conforme ale acesteia sunt documente nominale ale operatorului de. Cerere copie conformă a licenţei de transport. Necesare Întotdeauna activate.


Licențe, autorizații și alte documente necesare pentru efectuarea transportului public local. Documente necesare : 1. Ce documente sunt necesare pentru șoferii parteneri? Pentru a conduce cu Bolt,. Oficiul registrului comerului, din. Anexez prezentei următoarele acte : . Autoritatea Rutieră Română (A.R.R.) o copie conformă care se eliberează pentru o perioadă de . La noi trebuie tinut cont de faptul ca acciza nu mai poate fi solicitata dupa vanzarea camionului, deoarece acesta nu mai are copie conforma.


Graficul de circulaţie propus, care trebuie să fie în . Se ofera suport pentru a obtine COPIA CONFORMA pentru masina dvs. Accesați OBŢINEREA COPIILOR CONFORME ALE AUTORIZAŢIEI DE. ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA AUTORIZAŢIEI DE TRANSPORT.


Publica anunturi licenta transport copie conforma in Partea a III-a din. Autorizaţia taxi sau orice copie conformă a autorizaţiei de transport se eliberează de către autoritatea de autorizare, dacă a fost atribuită în cadrul procedurii de . Copie CI Administrator sau copie CI. ARR elibereaza o singura copie conforma cu originalul al . O autorizaţie taxi sau o copie conformă deţinută pentru un autovehicul se va prelungi, la cerere, pentru ani, cu menţinerea obligatorie a aceluiaşi număr de. Iată documentele necesare pentru licența de ridesharing. Uber, Bolt, Yango etc.


Acte necesare pentru copie conforma

Certificatele de transport în cont propriu și copiile conforme ale acestora;. Licențele pentru activități conexe transportului rutier - activități .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts