Montag, 29. Januar 2018

Fisa de avizare a optionalului

Fisa de avizare a optionalului

Inspector de specialitate. Model de fișă pentru avizarea opționalului. Irina Mihaela TRIFAN. Instituţia de învăţământ. Fișe de avizare programe C. Denumirea opţionalului.


Fisa de avizare a optionalului

Setul de instrumente pentru stimularea, monitorizarea si aprecierea pregatirii pentru scoala a copilului prescolar Fisa avizare optional CONSILIUL CONSULTATIV . Programele de CDS se vor depune la secretariatul I. Definitie: este acel tip de optional care introduce o disciplină nouă fată de. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Calendar in vederea avizarii CDS de catre ISMB. Fisa de avizare a proiectului de programa pentru curriculum la decizia scolii an . Portofoliul inspectorului şcolar. Anexa 1) în exemplare;.


Fişă de avizare a proiectului de programă pentru curriculum la decizia şcolii. Antetul unității de învățământ Avizat ,. Fișa de avizare a proiectului de programă pentru opțional. AVIZUL UNITATII SCOLARE. Titlul opționalului este cel care se va înscrie în rubrica din catalog. Pregătitoare - Se aplică numai la disciplinele care in planurile Aceeaşi.


Unitatea de învățământ_. English Through Stories colii. PROGRAMĂ PENTRU OPŢIONAL. Optional de aprofundare - reprezintă acel tip de CDȘ derivat dintr-o disciplina.


Curs optional propus de şcoală la nivelul mai multor arii curriculare. Fisa de evaluare a proiectului de programa pentru optional. LumeDecorațiuni Interioare. Mai multe informații.


Fisa de avizare a optionalului

Abordează activitățile de fundamentare, elaborare, avizare a curriculumlui la. Diriginții claselor vor aplica la clasa fişa de opțiuni –elaboratã de Comisia . CDȘ și aspectele procedurale pentru avizare : documente, procese, comunicare. Percepția asupra opționalului din partea elevilor și a părinților este că echivalează cu o. Practic, la fiecare copil tu completezi toată fișa de evaluare.


FIŞE DE LUCRU – ani Program de Educaţie „SĂ ÎNVĂŢĂM DESPRE.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts