Montag, 8. Januar 2018

Acte necesare pentru schimbarea buletinului

Acte necesare pentru schimbarea buletinului

Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Documentele necesare privind . Inclusiv cei care au împlinit ani trebuie să meargă . Dacă îți expiră buletinul sau împlinești vârsta la care ar trebui să ai unul, trebuie să știi . Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la . Când mergeţi la secţia de poliţie de care aparţineţi, trebuie să aveţi cu dumneavoastră şi vechiul buletin sau cartea de identitate, dar şi . DOCUMENTE NECESARE : 1. SCHIMBAREA DENUMIRII STRĂZII SAU RENUMEROTAREA IMOBILELOR,. Eliberarea actului de identitate la: schimbarea domiciliului, schimbarea. Buletin de identitate sau Carte de. Daca solicitantul nu este proprietarul imobilului, este necesara declaratia . Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se descarcă. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso.


Acte necesare pentru schimbarea buletinului

Acte necesare pentru. CERTIFICAT PRIVIND DOMICILIUL . Când trebuie să schimbăm buletinul , care este procedura, în cât timp vom. Reducerea termenului efectiv cu excepţia situaţiilor in care sunt necesare verificări suplimentare,. A iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeași foaie . La împlinirea vârstei de 14.


Care sunt actele necesare pentru schimbarea buletinului. Autor: Cristina Răduţă. Primăria Sectorului prin Direcţia Locală de . Expirarea termenului de valabilitate.


Acte necesare pentru schimbarea buletinului

Schimbarea domiciliului. D eteriorarea actului de identitate. Preschimbarea buletinelor de identitate. Rog să mi se elibereze actul de identitate pentru motivul: Declar pe propria răspundere că datele completate în prezenta cerere privind identitatea mea sunt.


Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de. Nu există informații disponibile pentru această pagină. La schimbarea datelor de stare civilă.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts