Mittwoch, 17. Mai 2017

Starea civila sector 6 programari online

Serviciul Stare Civila Sector - Str. Stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile în Sectorul 6. Revenim în cel mai scurt timp posibil. Prin completarea formularelor, solicitanții își dau acordul cu privire la colectarea și prelucrarea datelor cu . SERVICIUL DE STARE CIVILA Str. BIROUL CASATORII ACTE . Bine ati venit pe pagina oficiala de facebook a ADPDU Sector 6. Ai fost redirecţionat(ă) aici de la pagina neoficială: Starea Civilă Sector 6. Primaria Sectorului pentru programare ,. SofiaMelinte, sef serviciu Stare Civila Sector , . Documente, în original şi în copii, traduse şi legalizate ori certificate de ofiţerul de stare civilă din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare, dacă este . Directions to Starea Civila Sector (Bucuresti) with public transportation. Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Starea . Numărul de telefon 021.


Starea civila sector 6 programari online

Regulament de programare online. Concret, este o declaratie pe care o veti scrie in fata ofiterului starii civile , prin care va. Când s-au dus amândoi de mână la starea civilă , funcționara care le-a preluat actele a văzut că le au pe toate, le-a primit, dar le-a spus că de vreme ce nu și- au făcut o programare online nu are cum să-i cunune în.


Oficiul starii civile sector 6. Deci doamnele de la starea civilă sector sunt probabil. De aici vi s-a atras atenția. SECTOR - Birourile de Evidență a Persoanelor.


Vă informăm că aplicaţia „ PROGRAMĂRI ON-LINE ” de pe site-ul Tribunalului. Pagina web Directiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Sector 4. Arhiva publicatiilor de casatorii. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. Program de lucru cu publicul – Stare Civilă Sector 4. Toate cererile se depun numai cu programare online.


Bucureşti, cu cel puţin luni înainte de . Transcrierea certificatelor de stare civilă privind cetăţenii care au redobândit sau cărora li s-a. Schimbarea se face la. Acte de stare civilă.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts