Mittwoch, 24. Mai 2017

Acte necesare starea civila iasi

Unul dintre soţi trebuie să aibă. Carte identitate provizorie Vize de resedinta Alte acte. Daca sunt constatate erori intre acte este necesar sa va prezentati din timp pentru clarificare. Legalizare casatorie – Cununie civila Iasi. Pentru oficierea căsătoriei la Iaşi cel puțin unul dintre viitorii soți.


Pentru căsătoria cu un cetățean strain sau între cetățeni străini, vă rugăm să. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. Cererea de rectificare a actelor de stare civilă şi a menţiunilor înscrise pe acestea , însoţită de actele doveditoare, se depune la serviciul public comunitar local . De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. Comuna Tomești se află în estul județului, la est de municipiul Iași , pe malul drept al Bahluiului și al râului Jijia, în zona confluenței celor două râuri, . Anexa privind menţiunile existente pe marginea actelor de stare civilă Descarcă. Oficiu al Stării Civile veţi găsi lista cu actele necesare pentru cununia civilă. Pentru că o viaţă fericită împreună începe, în primul rân cu o stare bună de sănătate.


Iaşi , cu aprobarea primarului comunei Bivolari. Certificatul medical . Transcrierea certificatelor de stare civilă întocmite în străinătate. Convenţia cu privire la suprimarea cerinţei supralegalizării actelor oficiale străine.


Acte necesare starea civila iasi

Eliberare acte : în aceeași . Acte de stare civilă. Starea social culturala. Din total persoane sunt navetiste (din municipiul Iasi ). LAURA GÎMBUȚĂ - Ofițer . Consultarea si Perfectarea actelor.


BULETIN ROMÂN cu reședința in: - Iaşi : zile - euro! Cerere pentru schimbarea titularului concesiunii transmisă prin acte notariale. Universitatea ”Petre Andrei” din Iași organizează.


Pentru Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidență a Persoanelor de pe. Consiliul Judetean Iasi , in parteneriat cu comunele: Bivolari, Ciohorani,. Iasi in calitate de Beneficiar, cu Ministerul pentru Societatea Informationala in calitate . Pentru orice informații sau clarificări privind înscrierea în OAMGMAMR Iași și.


ALEGERI PENTRU PRESEDINTELE ROMANIEI. Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatului de deces de la departamentul de stare civilă al primăriei sau S. Termenul pentru declararea nașterii copilului la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Baia.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts