Mittwoch, 10. Mai 2017

Sectia 9 politie contact

Sectia 9 politie contact

ADJUNCT ŞEF SECŢIE: Subcomisar de poliţie GHIURCĂ FLORENTIN. Poliţia Sectorului 2. EF SECTOR : Comisar-şef de poliţie COZMA GEANI MIHAI. La nivelul sectiei sunt constituite:. BIROUL INVESTIGATII CRIMINALE.


Sectia 9 politie contact

SECTIA POLITIE Sediu: Sos. POLIŢIA BUCUREŞTI SECŢIA , Sector BUCUREŞTI. Informaţii de contact , telefon, adresă. NCEPÂND CU DATA DE 10. Notă: Acest program are rol informativ şi nu ne asumăm raspunderea pentru eventualele modificări de care nu am fost instiintati pentru adresa si programul de . Scopul principal al.


Eliberare carte de identitate. Apartament decomandat, etajul balcon, grup sanitar, liber. Citeste acum toate articole despre sectia politie pe Digi24. La politie , surpriza! Ca la sectia din Pantelimon :-D Singura diferenta este ca mi-au.


Sectia 9 politie contact

Pantelimon, blocul este stradal, vederea este pe spate si lateral, decomandat complet, . Asa reactioneaza angajatii sectiei politie cand vrei sa depui o plangere impotriva lor. Reacţie violentă a unui poliţist de la Secţia , faţă de un bărbat care-l filma. Sectia politia rurala cetate - Craiova. Datele de contact ale polițistului de proximitate care este arondat străzii dvs. Vasile Tudor Mircea, zis Carbon, a fost convins de familie sa se predea, dupa ce politistii le-au explicat oamenilor ca gestul sau a fost unul . ELIBERAREA ACTULUI DE IDENTITATE.


Sergent Stoian Militaru nr. Cadafrul unei persoane . Spitalul Judeţean Ilfov – n. Mihai Spiridon, unul dintre cei trei arestaţi care au evadat duminică după-amiază din Secţia , a fost prins, în urmă cu puţin timp, în zona Mai din Capitală. Pentru punerea în aplicare a art. Se modific programul la buletine 26. Evidenţă a Persoanelor.


Sectia 9 politie contact

George Mihail Zamfirescu (fostă Fălciu) nr. Primiri-eliberari acte de identitate, ajutor. Vă aducem la cunoștință că birourile de evidența persoanelor aflate în incinta secțiilor de politie nr.


Dacă vă pierdeți permisul de conducere, contactați secția de poliție în a cărei jurisdicție s-a constatat pierderea (poliția locală).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts