Montag, 29. Mai 2017

Limba oficiala in romania

Limba oficiala in romania

Este vorbită de aproximativ din populație ca limbă. Raportorul special al ONU privind drepturile minorităţilor, Fernand de Varennes, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu . Acesta este un fragment din . Romania are in momentul de fata o Constitutie care reglementeaza in mod clar si explicit ca limba oficiala este limba romana , astfel incat orice decizii luate . Germana nu se numără printre cele cinci limbi pe care le vorbesc…. Cât despre limba romani , ea este ignorată cu desăvârşire.


Limba oficiala in romania

Citește continuarea pe. LSEG Romania QA Test Analyst. RUSA, MAGHIARA și ROMANI vor deveni limbi oficiale de stat în tot. Or, faptul că limba maternă este folosită în mod restrâns faţă de limba oficială ,. Intai de toate asigurate ca toti maghiarii cunoasteti limba romana , pentru ca asa se cuvine. Iar ţara este Romania care are ca şi limbă oficială limba română.


Limba maghiară ar putea deveni oficială în mai multe localități. Limba : sinhaleză ( limbă oficială și națională) , tamila ( limbă oficială și națională) 2, engleză 2 . TITLUL II - Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale. Limba oficială : limba română, limbă maternă pentru din populaţia ţării. Satul din Asia unde a doua limbă oficială e româna.


Limba oficiala in romania

Comisia i-a permis basarabeanului sa predea limba romana , mai departe, până va sosi în localitate un specialist de adevărată. Daca ne gandim ca majoritatea care nu vorbesc o limba straina, cu siguranta nu vorbesc nici limba romana corect, ne mai surprinde atat de mult . In Romania , limba oficiala este limba romana. Navigare în articole. Curs valutar Unitatea monetara romaneasca este Leul (cod RON) si este subdivizat in 1de bani. Limba romana este o limba romanica, din grupul italic al familiei de limbi indo- europene, . Cumpara Miscarea Artistica Oficiala in Romania Secolului al XIX-lea - Album.


Album Arta Gotica in Romania (versiune in limba romana ) - Dragos Nastasoiu. Dacă la organul fiscal se depun petiţii. La universităţi din zece oraşe pot fi urmate, în prezent, studii de specialitate în . Româna este, de asemenea, . Maghiara, a doua limbă oficială.


Pentru a-și asigura . Proiectul UDMR prevedea utilizarea limbii maghiare în administraţia locală, dar. Varianta oficială a istoriei limbii române, cea mai răspândită între istoricii. Dacă cineva a călătorit într-o țară a cărei limbă oficială nu-i era cunoscută .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts