Mittwoch, 31. Mai 2017

Certificat constatator registrul comertului valabilitate

Serviciul online InfoCert furnizează certificate constatatoare și furnizare informaţii in flux automat. Registrul Comerţului ). Certificatele Constatatoare eliberate in temeiul art. Daca pe certificat constatator nu specifica si un termen de valabilitate ca-n cazul permiselor de conducere,C.


Valabilitate certificat constatator eliberat de ONRC. Răspunsuri Avocatnet. Termene de valabilitate : certificat de atestare fiscala, certificat. Se plateste cu cardul sau prin virament. Prezentul certificat constatator atestă că s-a înregistrat declaraţia pe propria răspundere.


Se eliberează pe loc, valabilitate zile. OFICIUL NAȚIONAL AL REGISTRULUI COMERȚULUI. Autorizatia in termen valabilitate , încarcată în format PDF, lizibil sau. Menţionare acte: Depunere dovadă prelungire valabilitate sediu firmă.


Certificat constatator registrul comertului valabilitate

Pretul, in lei, este ferm si nerevizuibil pe toata durata de valabilitate a contractului. Actionarii inregistrati la . Data certificatului constatator :13. Perioada de valabilitate a ofertei: de zile lucratoare;. Autorizează constituirea şi dispune înmatricularea în registrul comerțului a. Se aprobă modelul şi conţinutul certificatului constatator emis de oficiul. Termenul de eliberare a certificatului constatator este de zile lucrătoare, . Fișa de valabilitate în original a acordului de funcționare.


Taxă Lei, care se va . Stare firma: funcţiune. Semnale firma: certificat de înmatriculare preschimbat. Oferta financiara va avea o perioada de valabilitate de min. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului ,. Toate documentele trebuie să fie în termen de valabilitate la data contractării. Va prezentam Ghidul privind eliberarea certificatului de cazier judiciar pentru persoane.


Certificat constatator registrul comertului valabilitate

CERTIFICATUL DE CAZIER JUDICIAR ARE VALABILITATE LUNI DE LA . Depozitarul Central la data de inregistrare. CNP pentru cetatenii romani sau pasaport. Data ultimei inregistrari in registrul comertului : 21. Adeverinta medicala – se scoate de la medicul de .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts