Freitag, 13. März 2020

Taxa pasaport cluj

Taxa pasaport cluj

INFORMATII UTILE PENTRU PLATA TAXELOR Incepand cu data de 17. SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PASAPOARTE CLUJ. Andrei Muresanu, Nr 1 Cluj Napoca. României din afara Europei. Obs: Nu exista taxe pentru urgentarea eliberarii pasaportului.


Cererea pentru eliberarea unui pasaport se face de catre minor, numai cu. ELIBERARI PASAPOARTE : CLUJ -NAPOCA LUNI, MARTI: 08. Pasaportul simplu temporar se elibereaza in termen de cel mult zile lucratoare de la data depunerii cererii (pe langa cazurile prevazute expres la literele b)-f) ale . Atunci îți faci pașaport simplu temporar. Prefectura Cluj anunţă că, începând cu data de februarie, se vor elimina unele taxe privind. Etichete: eliberare pasaport prefectura cluj taxe.


Taxa pentru un pașaport temporar este de 2lei, pentur un pașport electronic pentru copii până la ani este de 1de lei iar pentru copiii . Clujenii care doresc să intre în posesia unui pașaport trebuie să știe că taxa pentru eliberarea acestui document se poate plăti și la sediul Serviciului de . Lavanda Lola, porți deschise în lanul de lavandă, la Bonțida, județul Cluj. Porți deschise spre . Automate noi pentru plata taxei de eliberare a pașaportului. Cluj -Napoca a anunțat că a instalat parcometre noi, care permit plata cu card . CEC Bank pentru plata taxei pentru pașaport. Dosarele se pot depune la Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj din.


Taxa pasaport cluj

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj are ca scop exercitarea competenţelor ce-i sunt date prin lege, pentru punerea în aplicare a prevederilor. Regio CÂMPIA TURZII CLUJ -NAPOCA 04. Acte necesare pentru obținerea certificatului de cazier judiciar. Certificatul de cazier judiciar pentru persoana fizică (minor cu vârsta de până la ani) se . Solicit eliberarea paşaportului în regim de urgenţă. Declar pe propria răspundere că (marcaţi cu X situaţia corespunzătoare) nu posed paşaport simplu posed (am posedat) paşaportul simplu nr.


Nu se percepe nici o taxă pentru această operaţiune. Masura a fost anuntata de institutie, cu mentiunea ca este nevoie de o cerere scrisa in acest sens la momentul depunerii actelor pentru pasaport , iar taxa de . Cum se pot plăti online taxele pentru paşaport , permis şi certificate de înmatriculare. Registrul Național de Evidență a Pașapoartelor Simple . Care sunt taxele de eliberare a pașapoartelor.


Dacă taxa pentru paşaportul temporar era, iniţial, 2de lei, acum este de lei. Avem între 1şi 1de cereri de paşapoarte temporare .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts