Montag, 30. März 2020

Obtinerea arpagicului

Este foarte simplu de produs samanta pentru arpagic. Bulbii, de regulă produc tije florale și semințe. Obținerea de ceapă din arpagic , adică bulbi mai mari din bulbi mai mici este o „șmecherie” descoperită de om, . Producerea arpagicului - Rasfoiesc.


Pentru producerea arpagicului se aleg terenuri cu un grad mai rdus de imburuienare,cu soluri bine structurate,care nu formeaza crusta,cu fertilitate scazuta. In primavara am semanat mai multe soiuri de seminte organice de arpagic si am plantat arpagic organic pentru ceapa. Rasarirea arpagicului. Alegerea terenului - pentru obţinerea unui arpagic de calitate bună se face astfel ca acestea să fie bogate în substanţe . Cand si cum se cultiva ceapa prin arpagic sau prin semanat direct in.


Cum obținem ceapă din arpagic. Unsubscribe from AgroTV Moldova? Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Eugen Tech Tips Plantarea arpagicului primavara in gradina si camp. Cultura de ceapa din arpagic poate avea ca destinatie obtinerea de ceapa verde sau de ceapa uscata.


Arpagicul (Allium schoenoprasum) este o plantă perenă, mică și robustă, din familia Liliaceae, înrudită cu ceapa. Bulbii săi mici, albi și alungiți, și frunzele . Pentru obtinerea cepei se realizeaza culturi prin arpagic , semanat direct sau prin rasad. Cea mai avantajoasa metoda din punct de vedere . Arpagicul preferă terenuri umede, bogate în substanțe organice și calciu.


Arpagicul se recoltează eșalonat la culturile din câmp, în funcție . Cultura pentru obţinerea bulbilor de consum se realizează în anul următor. Tehnologia cultivării cepei din arpagic nu este deloc dificilă şi face ca această. Pentru obținerea cepei verzi se recomandă plantarea în zone . Daca doriti sa cultivati ceapa din arpagic in aceasta primavara, iata care sunt. Pregătirea terenului se realizează în două etape:toamna şi primăvara.


Obtinerea arpagicului

Ceapa din arpagic se face la inceputul primaverii. Ceapa verde (de stufat) se cultiva pentru frunzele verzi si bulbul in faza incipienta de formare. Aceasta se obtine din bulbi mici de pana la.


Cultivarea cepei prin arpagic este foarte utilizata in tara noastra datorita obtinerii de productii mari, de buna calitate si o capacitate mare de pastrare in timpul . Arpagic galben Yurta, - mm, 4g - Dedicat. Pachetul contine bulbi de ceapa calibrati in sortul - mm, ce se planteaza in vederea obtinerii atat a cepei verzi, cat si a cepei uscate. Ceapa de arpagic – samanta de ceapa se seamana primavara cat mai. Puteti obtine o recolta timpurie daca insamantati in tavi sau module, in interior, .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts