Dienstag, 31. März 2020

Plangere catre primarie

Plangere catre primarie

Model de sesizare ( plângere sau denunț). Domnule Procuror Şef Direcție ( Domnule Procuror Şef),. Comisia Europeană vă poate accepta plângerea doar dacă este legată de nerespectarea legislației Uniunii de către autoritățile dintr-o țară a UE. Primăria Sectorului din Bulevardul Banu Manta Nr. Primaria Cluj-Napoca pune la dispozitia cetatenilor municipiului o aplicatie prin intermediul careia pot transmite sesizarile direct catre Primarie.


Plangere catre primarie

Este un portal menit să . Compania de Apă Oradea, Oradea Transport Local, Termoficare Oradea, Poliţia Locală Oradea, . Problemele semnalate se transmit automat catre Primaria Constanta, care distribuie fiecare sesizare catre autoritatea competenta. Stii in permanenta statusul . Prin intermediul formularului de mai jos puteti adresa o petitie, sesizare, reclamatie primariei Arad. Site-ul oficial al primăriei municipiului Focșani.


Buna ziua, Vreau sa fac o sesizare in legatura cu starea drumului de pe Strada Teilor pe portiune dintre intersectia cu Strada Anghel Saligny si Azilul de batrani. Include informaţii legate de serviciile Primăriei către populaţie, ştiri şi informaţii locale. Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva. Verifica reclamatia depusa. Asociația Centrul de Ecarisaj Turda pune la dispoziția cetățenilor municipiului Turda Formulare pentru identificarea câinilor agresivi.


Sesizări sau reclamații. Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și . Toate câmpurile sunt obligatorii. Constituie baza de date prin preluarea de la directiile si serviciile din cadrul Primariei , a tuturor informatiilor oferite de acestea, spre stiinta cetatenilor si . Prin petiție se întelege cererea, . Pagina web oficială a Primăriei Sectorului București cu informaţii utile despre administraţia publică locală. Operator în mod legitim, conform indicațiilor de mai jos. Vă amintim că aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere a prelucrării datelor.


Cât de ușor e să faci o sesizare? Invit pe această cale să inițiăm o cerere către CL si Primaria Simeria prin care să. O sa depun o plangere la Parchet pe numele primarului personal, pentru ca.


Prin PETIŢIE se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin postă electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal . Vendor-ii cu care colaborăm. Anunt programari online carte de identitate. Dacă adresezi plângerea ta unui organ judiciar greșit, ea se va trimite organului competent de către poliția sau parchetul care a înregistrat-o.


DNA cu privire la neregulile de la Spitalul Gomoiu, plângere care nu a mai ajuns . The World Organisation for Animal . O să fie mâine (luni – n.r.) la Parchet o plângere penală împotriva. Anterior, o altă conferinţă de presă organizată tot pe domeniul public de către Nicuşor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts