Dienstag, 24. März 2020

Program starea civila iasi certificate de nastere

DUPLICATE, DOVEZI DE STARE CIVILĂ , ANEXA 9. Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu întocmirea unui act în registrele de stare civilă – de naştere – sau ulterior, pe baza . Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. Prin continuarea procedurii. Serviciul de Stare Civilă. Declarația părintelui care solicită transcrierea dată în fața ofițerului de stare civilă sau în formă . Vasile Alecsandri nr. Primiri, eliberari acte altele decat transcrieri si decese.


Program Starea Civila. Audienţele se desfăşoară la sediul din municipiul Iași , șoseaua Bucium, numărul 8. SERVICIUL STARE CIVILA ( Str.V.Alecsandri, Nr.8). PROGRAM DE AUDIENȚE . După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre . CERTIFICATELE DE NAȘTERE ALE PĂRINȚILOR – obligatoriu in original.


Compartimentul de Stare Civilă întocmește, ţine evidenţa şi eliberează certificate de stare civilă pentru naştere , căsătorie şi deces. Eliberare acte: în aceeași . LAURA GÎMBUȚĂ - Ofițer . Oficiul de Stare Civila , com. INFO UTIL: Inregistrare unei nasteri ce a avut loc in localitatea Miroslava, judetul Iasi , PDF.


Ridicarea certificatului de naştere de la Compartimentul Stare Civilă. Transcrierea certificatelor şi extraselor de stare civilă se efectuează cu aprobarea primarului, în baza avizului prealabil al. Acte de stare civilă. Vezi programul de funtionarea aparatului de specialitate al primarului, al serviciului public comunitar de evidenta a persoanei si cel al Bibliotecii Orasenesti.


Conturi pentru plata impozitelor, amenzi PF si PJ, eliberare certificate fiscale. Cerere duplicat certificat. Ambasada României la Londra înscrie în registrele de stare civilă româneşti certificatele de naştere , căsătorie sau deces emise de autorităţile britanice şi . Informatii generale despre casatoria civila. Certificatul de deces este un act de stare civilă care se eliberează de către serviciul. Iaşi , cu aprobarea primarului comunei Bivolari.


Duplicatele certificatelor de stare civilă se eliberează cetăţenilor la solicitare şi au aceeaşi valoare juridică ca şi certificatele eliberate la momentul înregistrării . Aflate în stare de funcţionare. Repere administrative sub semnul lui Aprilie (TELEM Iasi ). Copie dupa certificatul de nastere sau dupa actul de identitate pentru minor. La cerere se va anexa copia certificatului de naştere şi a cărţii de identitate.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts