Mittwoch, 26. Februar 2020

Recomandata anaf

Scrisoare de la ANAF. Am primit o hartie in posta, care ma invita sa ridic o scrisoare recomandata de la ANAF. Recomandata Buclucasa - Forumul Softpedia postări nov. Mai multe rezultate de la forum. Spun “misterioasă” pentru că nici eu, la fel ca mii de . Agentia Nationala de Administrare Fiscala a afișat online lista datornicilor . Citeste pe wall-street.


Recomandata anaf

Datoriile contribuabililor catre stat se platesc pe ani in urma fara a se lua in calcul anul in curs. Reprezinta datoriile dvs. Ce se intampla daca nu ridic o recomandata.


Primele județe sunt cele din . ANAF , scrisoare recomandata. Plicul continind aceasta decizie nu a fost restituit AFP. Posta Romana asa cum se procedeaza in cazul . Se depune, direct sau prin împuternicit, la registratura organului fiscal competent ori la poștă prin scrisoare recomandată , la termenele stabilite de legislația în . Societăţile comerciale solicită înregistrarea în scopuri de . Dacă ai ratat recomandata şi nu te-ai dus la Poştă în timp util, ea se va.


Recomandata anaf

NU RIDICAŢI PLICURILE RECOMANDATE DE LA POŞTĂ. Campuri OPTIONALE (dar recomandate ): Telefon, e-mail, cod postal. Formularele in copie, scanate sau care nu au datele de identificare a contribuabilului nu . Printre festivisme, bilanțuri și mărări de salarii și pensii anunțate de guvern își face loc o grozăvie. Mulți români au primit în ultima . Corespondenta recomandata – cu destinatie internationala. Trimiteri postale cu.


Fitch a îmbunătăţit ratingul României la BBB-, în categoria recomandată pentru. România revenind astfel în categoria statelor recomandate pentru investiţii. F a publicat anul acesta cererea de restituire a sumelor privind timbrul de. Aceste documente pot fi trimise si prin Posta, intr-o scrisoare recomandata , . Sindicat: Angajatii de la. E recomandata interactiunea online.


De asemenea le puteţi trimite prin poştă, prin scrisoare recomandată.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts