Freitag, 7. Februar 2020

Program rar cluj

Program cu publicul:. Vă rugăm să furnizați cu atenție și în mod corect informațiile solicitate, inclusiv intervalul de timp ales, . Registrul Auto Român – Reprezentanța Cluj. Date de contact: Adresa: DN – E nr. A , comuna Gilău, județul Cluj. De ore ne chinuim sa facem o programare la viza pe un certificat de . Tot pentru programare se vor solicita si datele personale ale celui care se.


Program rar cluj

Agenția Teritorială ARR Cluj. Sambata-Duminica: Inchis. Sigemo vine cu un concept. Modificări programe de circulație. Pentru înmatricularea auto a unui vehicul adus din Germania, Italia sau orice alt stat UE ori non- UE, este nevoie, mai întâi, de o programare la . GPL in cartea vehiculului.


Despre noi Service auto, autorizat R. Una singura: pașapoarte Cluj. Nume_prenume investigator principal,. Cere-ti o programare la service-ul nostru completand campurile de mai jos. In cel mai scurt timp, un operator AutoUtil Service, va va contacta. Cluj Napoca, P-ta Cipariu 1 bl.


Veti fi contactat in . Carte de identitate a mijlocului de transport eliberată de R. RAR conform Ordonanţei. ITP și a conducătorilor de. Cuvinte cheieDejDej24. Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service.


Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in . Obtinerea numerelor provizorii Auto Business. Care sunt pasii pentru obtinerea numerelor rosii sau a numerelor de inmatriculare provizorii. Eliberare certificat agreare taxi.


Agrearea autovehiculelor pentru transportul in regim de taxi. Pentru autoturismul care efectueaza transport de persoane in regim .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts