Montag, 17. Februar 2020

Programare examen auto traseu

Programare examen auto traseu

INFORMARE - în atenția industriei auto. Consultati sectiunea stiri si media - categoria stiri pentru informatii utile privind programarea online ! Cererile referitoare la înregistrarea dosarelor pentru examen , preschimbarea . Serviciul Public Comunitar Regim . De-abia la sfârșitul lunii octombrie, Direcția de Pemise Auto va. Acum, timpul de așteptare este și de trei luni între examenul scris și traseu.


Programare examen auto traseu

Se aglomerează foarte mult la examenul teoretic, iar cei de la sală sunt . După data de mai se reia activitatea și se poate face programare. Proba practica a examenului auto , inregistrata audio-video. HotNewsRomania ce se întâmplă cu examenele pentru permis auto - Playtech.


Ce se întâmplă dacă vrei să dai examen pentru permis auto sau. Rezervare on line servicii de programare pe serverul local. După efectuarea rezervării, aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea . A fost programată să susțină examenul scris, sala cum se spune popular, în luna februarie. A fost chemată să dea proba de condus auto la . Pachet sedinte suplimentare in vederea reprogramarii examenului de traseu ( eliberarii adeverintei ) la pretul de 4lei.


ZILNIC: 8:– 12:00. PROGRAMARI TRASEU CU BON DE ORDINE. Reprogramare examen de traseu - Salut! Stie eram programat la exmaenul de tarseu pe martie.


Din cauza coronavirusului nu s-a mai . Pe mai se reia activitatea la permise,. Inregistrare dosar examinare: aici. Secțiunea program de lucru serviciul public comunitar se află pe pagina.


Se reia activitatea de examinare pentru obținerea permiselor auto. Cuadricicle motorizate. Cum vor fi organizate examinările pentru permisul auto.


Daca ai avut programare in perioada in care lucratorii DRPCIV au suspendat examinarile vei fi programat automat pentru un nou examen , iar scoala, iti va . Examenul teoretic se susține la Iulius Mall, în ziua și la ora aleasă prin programarea online. Va fi verificat dosarul și preluate datele personale, li se va face fotografia pentru permisul auto , apoi li se va. Program birou permise: Luni – Vineri: 08.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts