Montag, 3. Februar 2020

Model cerere eliberare certificat atestare fiscala

Model cerere eliberare certificat atestare fiscala

DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. PRIVIND IMPOZITE, TAXE LOCALE ŞI ALTE . Operator de date cu caracter personal nr. ANAF pune la dispozitie platforma Spatiul privat virtual pentru ca cererea de eliberare a certificatului de atestare fiscala sa poate fi realizata . Model de cerere pentru eliberarea certificatului fiscal privind impozitele si taxele locale in cazul persoanelor fizice. Pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală.


Declaraţie regularizare taxă pentru Autorizaţia de Construire ( model ITL 064). VENITURI LA BUGETUL LOCAL . Evidențele Fiscale mijloc de transport auto. Cerere alocare user si parola ghiseul. Eliberare certificat de atestare fiscală. SAU certificat constatator de la Oficiul.


Nu există informații disponibile pentru această pagină. Obtinerea certificatului de atestare fiscala este reglementata de Ordinul MFP nr. Modelul certificatului de atestare fiscala , precum și al cererii de eliberare a. Copie după balanţa de verificare a . Declar pe proprie răspundere, cunoscând prevederile Codului penal că la data prezentei cereri.


CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALĂ. Model – Formular – tip cerere de informaţii de interes public – Ledea 544. CERERE pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală privind impozite, taxe locale şi alte venituri datorate bugetului local pentru persoane juridice.


Documentul este eliberat la cerere , în aproximativ zile de la . Modelul de cerere pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală este prevăzut în anexa nr. ITL 0DECL SCOATERE EVIDENTA AUTO PF. Model pentru panou de identificare a investiției. Transfer dosar fiscal în cazul mijloacelor de transport.


Comunicare acte fiscale pe cale electronică. DECLARATIE-DECIZIE DE IMPUNERE pentru stabilirea . Persoane Juridice: cerere tip. După autentificare, el va accesa meniul „Impozite şi taxe locale” şi depune cerere semnată electronic pentru comunicarea certificatului de atestare fiscală , . Certificat de atestare fiscală. CERERE de eliberare a unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice. Datele de identificare a persoanei juridice.


MODEL Declaratie proprie raspundere.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts