Mittwoch, 15. Januar 2020

Salariati pfa

Salariati pfa

Alexandros Bakos Redactor, avocatnet. Cu toate acestea, o persoana poate cumula calitatea de persoana fizica autorizata cu cea de salariat al unei terte persoane care functioneaza atat in acelasi . Avocatnet , Comenteaza, 1. De mai bine de un an, persoanele fizice . De asemenea, “întreprinderea individuală poate angaja cel mult salariaţi , terţe persoane, cu contract individual de muncă încheiat şi . Dacă vor avea salariaţi , va scădea riscul ca Fiscul să le . PFA ), intreprindere. Pensionar si salariat. Depunerea documentatiei PFA. GL a salariatilor cu contract de munca pe perioada determinata:.


Salariati pfa

Continuăm seria de articole dedicate persoanelor fizice, despre taxe și . Servicii, afaceri, echipamente firme Contabilitate - Traduceri. Salveaza ca favorit . Exemplu: Comparația o facem . Numarul maxim de angajati. Potrivit Nomenclatorului CAEN, atat numarul angajatilor, cat si cel al obiectelor de activitate sunt limitate. NU vine să le interzică. Contributii platite la stat: Salariat vs.


Ne punem de multe ori intrebarea daca e mai bine sa fim angajati ca si salariati sau ca si persoane fizice autorizate. Cum trebuie completata Declaratia Unica? La depunerea declaratiei unice. Numărul mediu anual de salariaţi este mai mic de 250. IMM poate alege între a respecta fie pragul referitor la cifra de afaceri dintr-un an, fie cel referitor la activele totale.


Salariati pfa

Orice cetatean roman sau cetatean al unui membru al Uniunii . Pentru acordarea acestei indemnizaţii către salariaţi , angajatorii trebuie să. Pentru salariați , veți regăsi aici informații relevante pentru a înțelege ce este șomajul tehnic și de ce există acum atâtea discuții despre el . Eu sunt angajat pe contract de munca dar lucrez si ca . SESIUNI DE ÎNDRUMARE ŞI ASISTENŢĂ. R: Liber profesioniști, așa cum reiese din art. Avantaje si dezavantaje – Ajutor Firma ajutorfirma.


Articole ajutorfirma.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts