Montag, 20. Januar 2020

Foaie de parcurs model xls

SC AVI CONSTRUCT INVES. STR FIERARI NR CIOROGARLA. Adresa: ……………………………………………… ……………………………… ……………… 4. Copyright - Cabinet Expert.


Foaie de parcurs model xls

Foaie de parcurs deplasare in localitatea: Sfantu Gheorghe. Perioada deplasare: February-11. Total alimentat (litrii):, 0. Foaia de parcurs Utilizarea în scopul activității economice a unui vehicul cuprinde, fără a se limita la. Modele de foi de parcurs (Excel).


FOAIE DE PARCURS Seria: Nr. SC …………………… DATA : CUI: ………………… Str. AUTO : 1 Conducator auto : 13. FoaieSC Firma SRL DATA : CUI: J Str.


De inmatriculare: (PENTRU AUTOVEHICULE CAT Data si ora emiterii:(Luna,Ziua,Ora) MATCA FOII DE . Descărcare Editare în browser. Astazi am cautat la mine un model de foaie de parcurs si am gasit ca aveam in excel un model frumos realizat, cu Faz cu tot. FAZ auto - fisier util Excel - generare foi de parcurs si.


Descarca solutii in format Microssoft Excel foi de parcurs. Aici sunt răspunsurile și aplicația online (cloud) pentru foi de parcurs. Vedeți aici un model de foaie de parcurs , obținut din aplicația foiparcurs.


Completare foaie de parcurs cu ajutorul app. Aplicatia este foarte intuitiva si completa. Pentru a fi valabila, o foaie de parcurs trebuie sa fie completata respectand prevederile legislatiei in vigoare.


FAZ , o pagina cu o foaie de parcurs si ordin de. Autoturism model , Nr. Foaia de, Numele, Timp de, Parcurs , Carburanti ( Litri ), Alimentare.


Foaie de parcurs model xls

Registru de casa A- model , A autocopiativ, exemplare. Instrucţiuni privind completarea şi prelucrarea foii de parcurs pentru . Foi de parcurs : - pentru autocamioane. Fisier atasat Foaie_de_Parcurs.


Nu puteti replica pe acest topic . Programul calculeaza, pe baza Fisei autovehiculului si a Foilor de parcurs. Formularul tipizat de document primar cu regim . Calculul consumului de carburant pentru autovehicul, pe fiecare foaie de parcurs ,. Ea se bazeaza pe un model mai vechi, din timpurile comunismului, in care .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts